Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Legfrissebb híreink

Salvamac optimalizáló fűrészek

ÉLMÉNYOPTIMALIZÁLÁS ÉS INNOVÁCIÓ Sokéves tapasztalat a famegmunkáló gépek  területén, több mint 250 telepítés az Egyesült  Királyságban és Írországban, közel 85 százalé- kos export részesedés és exponenciálisan nö- vekvő bevételek, annak köszönhetően, hogy a  termékeket, az egyes piacok sajátosságait és  még inkább a valós felhasználók igényeit he- lyezik a középpontba. 

Dolgozz velünk!

Egy új csapatot építünk! - Találd meg a helyed! Keressük az új csapattársunkat, aki jó kedvvel, büszkén és önállóan képviseli cégünket az ország egyes területein. Szeret kapcsolatot építeni, és a vevői igényekre megfelelő és racionális megoldásokat találni. Vevőinkkel közösen fejleszteni az iparágat úgy hogy mindenki elégedett legyen. Fő területünk a fűrész és raklapgyártó üzemek, a faablak gyártó üzemek, valamint a bútorlap felhasználó üzemek szakszerű kiszolgálása. Új értékesítő kollégánknak lehetősége van folyamatos fejlődésre és tanulásra, valamint saját céljainak elérésére.

Egy igazán ütős lapszabászgép

Lohmeyer FKS lapszabászgép -  A első vágás pontossága meghatározza a termék minőségét. Lapszabász körfűrész gépeinket a minőség és folyamatos termelésre válogattuk össze. Gépinket a könnyű és átlátható kezelhetőség, és a magas műszaki színvolnal jellemzi. Lapszabász gépeink precíz és pontos vágást tesznek lehetővé. Gépeinken 350-550 mm fűrészlap használható, mely önálló elővágóművel vannak felszerelve.

Keressen minket a Facebook-on!

Élzárógép, élfóliázó gépek

Élzárógép, élfóliázó gépek

Az élzárás manapság az egyik legkényesebb feladat a mai faipari technológiák között. Nehéz megtalálni és kiválasztani azt az élzárógépet, mely hosszútávon versenyképes minőséget biztosít a vállalkozás számára. Olyan gépeket kínálunk vásárlóinknak melyek az adott szegmensben maximális minőségi élzárást biztosítanak. Legyen szó akár előmarós, érintőképernyős, vagy akár lézer vagy plazma élzárásról. Ne feletkezzünk meg az úgynevezett "nullfüge" fogalomról, melyet nagy és középüzemek számára ajánlott élzáró gépeink biztosítanak, ezzel meghatározva maximális minőségi elvárásokat.

Melyik gépet is válasszam? 

Ez mindig komoly kérdés a vevőink számára, de nézzünk példákat.

1. "Egy kicsi aszalos műhelyen van, 2-4-es dolgozunk, de nem szeretnénk szállítani a bútorlapot, és csak hosszú időre vállalják a munkákat a nagyobb lapszabászatok. Szállításkor mindig sérül az anyag. Viszont olyat szeretnénk ami jó minőséget készít, és már előmarós!"

Itt a helyes választás a MINIPROF MA6 gépe - Nem a leggyorsabb, da nagyon szép minőséget készít, és kiváló az ár/érték aránya. 

2. "Nagyobb műhyem van, sok konyhát és belső építészetet csinálunk. Sokszor váltunk élanyagot, és nem baj ha tempósabb a gép. Szeretnénk több színt használni ragasztáskor, esetleg egy vízálló ragasztás is szóba kerülhet! Az előmaró mindenképpen kell! 

Itt a helyes választás A Bimatic Prima vagy Challenge sorozat - itt számtalan opció, és variáció létezik.

3. Egy nagy lapszabászatom van. Egy gyors és megbízhtó gép kell, ami akár a két műszakot is tudja. Előmaróval, PUR egységgel, és kiváló ár/érték aránnyal. Már nem hiszek nagy német márkák arany árának, Egy ipari gép kell, Jó szervízzel!"

Itt az ajánlott gép a Lohmeyer 780 IQ - ipari kivitel, nagyüzemi megoldások.

Beszéljük meg a jó választást!

Jövőbe mutató technológiák.


 
© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu