Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Legfrissebb híreink

Dolgozz velünk!

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC 1000 A részletek: WRAVOR 1000 Vízszintes szalagfűrész  - Hidraulikus rögzítés, Szögtámasszal Rönkforgatóval- 3 ° -os döntés  

Egy igazán ütős apszabászgép

Keressen minket a Facebook-on!

Élzárógép, élfóliázó gépek

Élzárógép, élfóliázó gépek

Az élzárás manapság az egyik legkényesebb feladat a mai faipari technológiák között. Nehéz megtalálni és kiválasztani azt az élzárógépet, mely hosszútávon versenyképes minőséget biztosít a vállalkozás számára. Olyan gépeket kínálunk vásárlóinknak melyek az adott szegmensben maximális minőségi élzárást biztosítanak. Legyen szó akár előmarós, érintőképernyős, vagy akár lézer vagy plazma élzárásról. Ne feletkezzünk meg az úgynevezett "nullfüge" fogalomról, melyet nagy és középüzemek számára ajánlott élzáró gépeink biztosítanak, ezzel meghatározva maximális minőségi elvárásokat.

Melyik gépet is válasszam? 

Ez mindig komoly kérdés a vevőink számára, de nézzünk példákat.

1. "Egy kicsi aszalos műhelyen van, 2-4-es dolgozunk, de nem szeretnénk szállítani a bútorlapot, és csak hosszú időre vállalják a munkákat a nagyobb lapszabászatok. Szállításkor mindig sérül az anyag. Viszont olyat szeretnénk ami jó minőséget készít, és már előmarós!"

Itt a helyes választás a MINIPROF MA6 gépe - Nem a leggyorsabb, da nagyon szép minőséget készít, és kiváló az ár/érték aránya. 

2. "Nagyobb műhyem van, sok konyhát és belső építészetet csinálunk. Sokszor váltunk élanyagot, és nem baj ha tempósabb a gép. Szeretnénk több színt használni ragasztáskor, esetleg egy vízálló ragasztás is szóba kerülhet! Az előmaró mindenképpen kell! 

Itt a helyes választás A Bimatic Prima vagy Challenge sorozat - itt számtalan opció, és variáció létezik.

3. Egy nagy lapszabászatom van. Egy gyors és megbízhtó gép kell, ami akár a két műszakot is tudja. Előmaróval, PUR egységgel, és kiváló ár/érték aránnyal. Már nem hiszek nagy német márkák arany árának, Egy ipari gép kell, Jó szervízzel!"

Itt az ajánlott gép a Lohmeyer 780 IQ - ipari kivitel, nagyüzemi megoldások.

Beszéljük meg a jó választást!

Jövőbe mutató technológiák.


 
© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu