Bimatic Challenge élzáró gép

A Bi-Matic Challenge sorozat mindent tud, amit a Prima, tehát mindent ami a minőségi élzáráshoz kell – csak egy kicsit jobban. Például nagyobb előtolási sebességgel (akár 9 m/s), dönthető végvágó egységgel van felszerelve, sőt opciós végkerekítő egységgel is rendelkezhet, valamint még rövidebb a felfűtési idő is. A sorozat gépei különböző vezérlési megoldásokkal érhetőek el. Az operátor kényelmét szolgáló egység a berendezés „etető” oldalán helyezkedik el, és az egyszerű „mechanikus” beállítású kivitel mellet kérhető PLC vezérléssel , 5,7” vagy 17” színes kijelzős, a beállításokat menteni is képes rendszerrel.

A Bi-Matic a környezetre is gondolt, újrafelhasznált anyagok jelennek meg a gép szerkezetében (vas, acél, alumínium), és általános a környezetbarát kenőanyagok használata, de az energiatakarékos technológia is mindig fontos szempont a tervezés során. A különböző megmunkáló egységek működése nem folyamatos csak akkor „dolgoznak” ha szükséges és energiatakarékos a ragasztótartály fűtése (hőn tartása) is, ez a környezettudatos megoldás, az üzemeltető számára pénzben is mérhető.


Katalógus letöltése


 

  • BI-MATIC Challenge élzáró gép


Köszönjük érdeklődését!

Ajánlatkéréshez kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket a +36 96 950 667 telefonszámon vagy az info@faiparigepek.hu e-mail címen.


© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu