Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Legfrissebb híreink

Dolgozz velünk!

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC 1000 A részletek: WRAVOR 1000 Vízszintes szalagfűrész  - Hidraulikus rögzítés, Szögtámasszal Rönkforgatóval- 3 ° -os döntés  

Egy igazán ütős apszabászgép

Keressen minket a Facebook-on!

Raklapgyártó gépek

Raklapgyártó gépek

Mai világunkban a raklapgyártók fő problémája az árak megfeleő alakítása, ugyanis aki nagy mennyiségben vásárol raklapot az folyamatosan próbálja csökkenteni a raklap árát. Olcsó ár mellett, viszont elvárják a termék folyamatos kiváló minőségét. Ezt technológia fejlesztés nélkül csak hatalmas bér jellgű ráfordítások mellett érhetjük csak el. Az alábbiakban bemutatunk egy-két gondolat ébresztő gépet, melyről részletes tájékoztatást személyesen adunk át Önnek.

Mycrome raklap gyártó gép

Raklapszegező gépek, minimális munkaerő-felhasználással mind a kis, mind a nagy gyártóüzemek számára, az az, amit mi adhatunk azaza a legjobbat. Szüksége van egy külön álló gépre egy kis hely vagy egy teljes gyártósor befogadásához? Megtaláltad!! Gépeinket úgy alakítottuk ki, hogy sorban vagy különálló egységként álljanak. Vásároljon ma egy gépet, és adjon hozzá egy másikat, amikor készen áll egy új beruházásra. Együtt fogjuk kielégíteni az Ön igényeit.

Mycrome raklapszegező gép

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu