Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Legfrissebb híreink

Salvamac optimalizáló fűrészek

ÉLMÉNYOPTIMALIZÁLÁS ÉS INNOVÁCIÓ Sokéves tapasztalat a famegmunkáló gépek  területén, több mint 250 telepítés az Egyesült  Királyságban és Írországban, közel 85 százalé- kos export részesedés és exponenciálisan nö- vekvő bevételek, annak köszönhetően, hogy a  termékeket, az egyes piacok sajátosságait és  még inkább a valós felhasználók igényeit he- lyezik a középpontba. 

Dolgozz velünk!

Egy új csapatot építünk! - Találd meg a helyed! Keressük az új csapattársunkat, aki jó kedvvel, büszkén és önállóan képviseli cégünket az ország egyes területein. Szeret kapcsolatot építeni, és a vevői igényekre megfelelő és racionális megoldásokat találni. Vevőinkkel közösen fejleszteni az iparágat úgy hogy mindenki elégedett legyen. Fő területünk a fűrész és raklapgyártó üzemek, a faablak gyártó üzemek, valamint a bútorlap felhasználó üzemek szakszerű kiszolgálása. Új értékesítő kollégánknak lehetősége van folyamatos fejlődésre és tanulásra, valamint saját céljainak elérésére.

Egy igazán ütős lapszabászgép

Lohmeyer FKS lapszabászgép -  A első vágás pontossága meghatározza a termék minőségét. Lapszabász körfűrész gépeinket a minőség és folyamatos termelésre válogattuk össze. Gépinket a könnyű és átlátható kezelhetőség, és a magas műszaki színvolnal jellemzi. Lapszabász gépeink precíz és pontos vágást tesznek lehetővé. Gépeinken 350-550 mm fűrészlap használható, mely önálló elővágóművel vannak felszerelve.

Keressen minket a Facebook-on!

Készházgyártás

Készház gyártás.

Az előre gyártott és moduláris építés egyre gyakoribb, és gyakran ajánlják az energiatakarékos és fenntartható házakhoz. Mivel az előgyártás ellenőrzött gyártási környezetben történik és a meghatározott szabványokat követi, minden alkatrész egységes minőségben készül. Ez fontos a pontos szerkezet, a feszesebb kötések és a jobb falszigetelés érdekében.

Az előgyártásnak köszönhetően az összes alkatrészt tapasztalt munkatársak építik egy időjárásálló gyárban, gyártási technológiával, kiszámítható munkafolyammal és több minőségellenőrzéssel az egész folyamat során. A tervező szoftverből importált adatok lehetővé teszik a faanyag hosszának optimalizálását a lehető legjobb anyagfelhasználás és gépkezelés érdekében a megfelelő CAD / CAM interfész segítségével a pontos feldolgozáshoz.

Készházgyártás

Példa a fából készült panelek gyártásának technológiájára

Évente akár 50 családi ház gyártásával

 • CROSSLINE 650 G - automatikus keresztfűrész
 • PONTEC - A multifunkcionális CNC vezérlésű megmunkáló gép
 • FRAMER PROFI - összeszerelő asztal
 • WING - billenő szerelőasztal 
 • FÜGGŐLEGES PANEL SZÁLLÍTÓ - a paneleket az összeszerelő asztalokról a raktárba mozgatja és onnan kihozza
 • FINISHING LINE - függőlegesen tartja a panelt a befejezéshez és a szállításig várakozó tároláshoz

A technológiánk előnyei:

 • Alacsonyabb munkás rezsi
 • A panelek gyors és biztonságos kezelése
 • Kis termelési területigény
 • Alacsony mennyezetmagasságú termelőcsarnok - csökkentett fűtési és karbantartási költségek
 • Optimalizált műszaki megoldás, egyenletes kapacitással az összes munkaállomáson
 • A kapacitás fokozatos növelésének lehetősége
 • Gazdaságilag kiegyensúlyozott befektetés

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu