Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Legfrissebb híreink

Casati: minden, ami a furnérozáshoz szükséges

Pontosabban minden, ami a konfekcionáláshoz és a teríték képzéshez szükséges. Olaszországban nem nehéz olyan kis családi vállalkozásba botlani, amelyről hamar kiderül, hogy évtizedek óta egy szakterületen dolgozik és nem mellesleg nagyon profi. Ilyen a Casati is. 1946 ban indították el a családi vállalkozásukat, azóta már a harmadik generáció dolgozik a faipar ezen kis szegmensében.

Gyors, erős, robusztus, Dinaco

A rönkhasító szalagfűrész nem egy bonyolult lélek. Korábban nem is vártak el tőle szofisztikált gondolatokat, legyen erős, pontos, kitartó és brutális. Persze, ha belegondolunk, ez nem is olyan kevés.

Furnér illesztőgép A Stonewood Kft. kínálatában

A Furniertechnik furnérillesztő berendezés integrált ragasztó-felhordó egységgel rendelkezik, és a furnérlapokat hosszanti irányban szinte teljesen fugamentes formában ragasztja össze. A géppel már előre ragasztózott furnért is fel lehet dolgozni.

Keressen minket a Facebook-on!

Kasírozás-Laminálás

A 21. század technológiáját hozza el számunkra az 1929-ben alapított barcelonai BARBERÁN cég, aki világvezető a kasírozás és a speciális tintasugaras már-már nyomdaipari technológiában. Számos európai faipari nagyvállalatnál található gépsorai már bizonyították a fejlett technológiai tudást és a minőséget. Gépeit külön vagy sorba állítva kínálja számunkra a technológia első és utolsó lépéséig. Felhasználási területek elsősorban a másodlagos faiparban szereplő beltéri ajtógyártóknál, laminált vagy postforming felület gyártóknál, ajtó-és konyha front, élléc- és képkeret gyártóknál lehetséges.

Technológiák:

  • Ragasztás technológia
  • Szárítás technológia
  • Kasírozás technológia
  • Fólia vágás technológia
  • Laminálás technológia
  • Magasfény technológia
  • Nyomtatás technológia
© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu