Bimatic Dynamic nullfugás élzárógép

 


 
A Dynamic sorozat gépei L-TEC forrólevegős rendszerrel a kisebb testvérek (PrimaChallenge) jó tulajdonságai mellett képesek még vastagabb, akár 8 mm-es élanyag felragasztására, és tovább növelt előtolási sebességgel rendelkeznek. Választható nútoló és dönthető polírozó egységgel felszerelt változat is.

Hogyan működik az L-TEC forrólevegős rendszer? Az eredeti gép funkciói megmaradnak, és igény esetén az "átkapcsolás" a hagyományos termelés és a forró levegős, nullfugás gyártás között kevesebb, mint öt perc alatt megoldható. A technológia nagy előnye, hogy mivel nincs ragasztó, nem kell a tárolásáról és az adagolásáról sem gondoskodni, és a szennyeződések is elkerülhetőek. Az ilyen korszerű élzárási technológiát használók kevesebb utómunkával számolhatnak, és az élanyag leválásából, elszíneződéséből származó reklamációk is el fognak maradni.

A Bi-Matic a környezetre is gondolt, újrafelhasznált anyagok jelennek meg a gép szerkezetében (vas, acél, alumínium), és általános a környezetbarát kenőanyagok használata, de az energiatakarékos technológia is mindig fontos szempont a tervezés során. A különböző megmunkáló egységek működése nem folyamatos csak akkor „dolgoznak” ha szükséges és energiatakarékos a ragasztótartály fűtése (hőn tartása) is, ez a környezettudatos megoldás, az üzemeltető számára pénzben is mérhető.


Katalógus letöltése

  • BIMATIC Dynamic nullfugás élzárógép


Köszönjük érdeklődését!

Ajánlatkéréshez kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket a +36 96 950 667 telefonszámon vagy az info@faiparigepek.hu e-mail címen.


© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu