Feliratkozott már hírlevelünkre?

Ha nem, iratkozzon fel mihamarabb, hogy elsőként értesülhessen legújabb híreinkről, ajánlatainkról!

Legfrissebb híreink

Salvamac optimalizáló fűrészek

ÉLMÉNYOPTIMALIZÁLÁS ÉS INNOVÁCIÓ Sokéves tapasztalat a famegmunkáló gépek  területén, több mint 250 telepítés az Egyesült  Királyságban és Írországban, közel 85 százalé- kos export részesedés és exponenciálisan nö- vekvő bevételek, annak köszönhetően, hogy a  termékeket, az egyes piacok sajátosságait és  még inkább a valós felhasználók igényeit he- lyezik a középpontba. 

Dolgozz velünk!

Egy új csapatot építünk! - Találd meg a helyed! Keressük az új csapattársunkat, aki jó kedvvel, büszkén és önállóan képviseli cégünket az ország egyes területein. Szeret kapcsolatot építeni, és a vevői igényekre megfelelő és racionális megoldásokat találni. Vevőinkkel közösen fejleszteni az iparágat úgy hogy mindenki elégedett legyen. Fő területünk a fűrész és raklapgyártó üzemek, a faablak gyártó üzemek, valamint a bútorlap felhasználó üzemek szakszerű kiszolgálása. Új értékesítő kollégánknak lehetősége van folyamatos fejlődésre és tanulásra, valamint saját céljainak elérésére.

Egy igazán ütős lapszabászgép

Lohmeyer FKS lapszabászgép -  A első vágás pontossága meghatározza a termék minőségét. Lapszabász körfűrész gépeinket a minőség és folyamatos termelésre válogattuk össze. Gépinket a könnyű és átlátható kezelhetőség, és a magas műszaki színvolnal jellemzi. Lapszabász gépeink precíz és pontos vágást tesznek lehetővé. Gépeinken 350-550 mm fűrészlap használható, mely önálló elővágóművel vannak felszerelve.

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Keressen minket a Facebook-on!

Salvamac optimalizáló fűrészek

ÉLMÉNYOPTIMALIZÁLÁS ÉS INNOVÁCIÓ

Sokéves tapasztalat a famegmunkáló gépek 
területén, több mint 250 telepítés az Egyesült 
Királyságban és Írországban, közel 85 százalé-
kos export részesedés és exponenciálisan nö-
vekvő bevételek, annak köszönhetően, hogy a 
termékeket, az egyes piacok sajátosságait és 
még inkább a valós felhasználók igényeit he-
lyezik a középpontba. 
 

 

A fenti a Salvamac csoport aktuális jellemzése. Ez egy nemzetközi hálózat, 4 gyártóegységgel Olaszország és Lengyelország között. Egy olyan vállalat, amelynek sikerült vezető szerepre szert tenni a famegmunkálási megoldások terén, és amely gépek széles válasz-tékát kínálja a belépő szinttől a kifinomult automatizálásig. Ezek mind közös küldetéssel rendelkeznek: a sebesség, a profitabilitás és a favágás és porelszívás biztonságának növelése. 
Ezt a megközelítést követve lépett be a vállalat az Egyesült Király-ság piacára, ahol a Salvamac már több éve működik. „Mindig nagy figyelmet fordítunk erre a piacra, ami jelzi, hogy arra törekszünk, hogy sikert érjünk el egy nagyon fontos piacon.”
„A Salvamac pozitív egyenlege, melynek eredményei – a kezdet és az elmúlt évek elkerülhetetlen „nyugalma” után – ismét növeked-tek, a piac helyreállított stabilitásának és mindenekelőtt a Salvamac csoport által megszerzett megnövekedett piaci részesedésnek köszön hetően.”
Ezzel a személyi és vállalati filozófiával az innováció folyamatosan talál teret az új ötleteknek, termékeknek és gyártórendszereknek. A Salvamac optimalizáló fűrész vezető terméke a Salvamac  Salvapush 2000 TT egy optimalizáló fűrész maximális rugalmas-sággal rendelkező csipesszel, amelyet a közelmúltban a vágott darabok automatikus kirakodására szolgáló új rendszerrel sze-reltek fel. A három tengelyes nagy teherbírású fűrészmű a vágott darabok teljes sorát a toló visszahúzási fázisában és a vágott dara-bok speciális gyűjtőhelyre rakodása után kitolja. Az új rendszerrel egyetlen levágott darab is kiválasztható, és kilökhető a vágási soro-zat fenntartása érdekében.Az automatát egy új csapóajtó-rendszer teszi teljessé, amely a vágóegységre szerelt, a csapóajtó nyitását és zárását lehetővé tévő innovációs megoldásnak köszönhetően pontosabb és nagyobb kapacitású egyedi rendszer.
 

Nem csak az automatizálás, de a legkorszerűbb fejlesztések is középpontba kerültek a szoftver legújabb verziójában, amely bárki számára egyszerűen kezelhető, akár egy okostelefon. Web-oldal-szerű grafikával és az adatok bevitelét megkönnyítő nagy érintőképernyővel biztosítja az elektronikus alkatrészek közötti digitális kommunikációt. Nem csak ez, hanem a vonalkód impor-tálás legkorszerűbb fejlesztései, valamint a relatív „just in time” kezelőrendszerek (az ügyfél megrendelésétől a késztermékig) is egyedi megoldássá teszik a piacon a gyártófolyamatokhoz, akár egyetlen tétel esetén is.
A nagyon flexibilis és korszerű technológiai megoldások lehető-vé teszik a kommunikációt a vállalat szoftvermenedzsmentjével minden irányban, megteremtve ezzel az ipar 4.0 alapelveit.
A vágási tartomány szintén kiegészül a klasszikus vágófűrészek-kel, melyeket a Salvamac 3S filozófiája jellemez: szilárd (solid), egyszerű (simple) és biztonságos (safe).
Szilárd, mert nehéz körülmények közötti és kemény fával végzett munkára is alkalmas. A szerkezet teljes egészében kemény fes-tett acél, nagyon vastag és nagyon ellenálló. Biztonságos az er-gonomikus helyen található kétkezes biztonsági vezérlésnek és a penge védőfedelének köszönhetően, amely teljesen biztonsá-gos munkavégzést tesz lehetővé. Egyszerű, mert a használat az új sikeres Salvastop 100 eszköznek köszönhetően még könnyebbé vált, amely a numerikus hosszpozicionáló vezérlés és ütközőrend-szer továbbfejlesztett változata. Ez a megfelelő megoldás a mun-kahelyi költségek, a termelési hulladék és az emberi hiba csök-kentésére, és végre elfelejtheti a mérőszalaggal történő mérést.

www.faiparigepek.hu
 
 
 
Optimalizáló fűrész
 

 

2022-07-07


További híreink >

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu