Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Legfrissebb híreink

2021-es pályázati lehetőségek

Fejlessze Ön is vállalkozását, és használja ki a pályázati forrásokat! Eszközbeszerzés és infrastruktúra fejlesztés a hazai vállalkozásokban.

Dolgozz velünk!

Egy új csapatot építünk! - Találd meg a helyed! Keressük az új csapattársunkat, aki jó kedvvel, büszkén és önállóan képviseli cégünket az ország egyes területein. Szeret kapcsolatot építeni, és a vevői igényekre megfelelő és racionális megoldásokat találni. Vevőinkkel közösen fejleszteni az iparágat úgy hogy mindenki elégedett legyen. Fő területünk a fűrész és raklapgyártó üzemek, a faablak gyártó üzemek, valamint a bútorlap felhasználó üzemek szakszerű kiszolgálása. Új értékesítő kollégánknak lehetősége van folyamatos fejlődésre és tanulásra, valamint saját céljainak elérésére.

Egy igazán ütős apszabászgép

Keressen minket a Facebook-on!

Tűzifa feldolgozó gépek

Tűzifa feldolgozó gépeink egyre népszerűbbek, napjainkban az egyre dráguló energia költségek miatt a családok, közintézmények sok esetben visszatérnek ismét a szilárd tüzelőanyaggal, tűzifával történő fűtésre. Köztudott a tűzifa minél szárazabb, annál jobb a fűtőértéke. Az általunk forgalmazott berendezések segítik az optimális tűzifa feldolgozást legyen szó családokról, kisebb üzemekről vagy akár ipari mennyiségek előállítására alkalmas cégekről.

LANCMAN Hasítógépek

A LANCMAN az erdőgazdasági gépek egyik leginnovatívabb vállalata. A LANCMAN első osztályú minőséget, innovatív technológiát és tökéletes ár-teljesítmény arányt kínál. 1994-ben alapították a Gomark doo-t egy korábbi családi vállalkozásból. Azóta erdei gépek és gyümölcsprések épültek oda LANCMAN márkanéven.

Lancman hasítógép

A manuális és félmanuális folymatokat a LANCMAN gépeivel ajánljuk.

Lancman tüzifa

Katalógus letöltés

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu