Feliratkozott már hírlevelünkre?

Ha nem, iratkozzon fel mihamarabb, hogy elsőként értesülhessen legújabb híreinkről, ajánlatainkról!

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Keressen minket a Facebook-on!

Legfrissebb híreink

Salvamac optimalizáló fűrészek

Salvamac optimalizáló fűrészek

ÉLMÉNYOPTIMALIZÁLÁS ÉS INNOVÁCIÓ Sokéves tapasztalat a famegmunkáló gépek  területén, több mint 250 telepítés az Egyesült  Királyságban és Írországban, közel 85 százalé- kos export részesedés és exponenciálisan nö- vekvő bevételek, annak köszönhetően, hogy a  termékeket, az egyes piacok sajátosságait és  még inkább a valós felhasználók igényeit he- lyezik a középpontba. 

2022-07-07
Dolgozz velünk!

Dolgozz velünk!

Egy új csapatot építünk! - Találd meg a helyed! Keressük az új csapattársunkat, aki jó kedvvel, büszkén és önállóan képviseli cégünket az ország egyes területein. Szeret kapcsolatot építeni, és a vevői igényekre megfelelő és racionális megoldásokat találni. Vevőinkkel közösen fejleszteni az iparágat úgy hogy mindenki elégedett legyen. Fő területünk a fűrész és raklapgyártó üzemek, a faablak gyártó üzemek, valamint a bútorlap felhasználó üzemek szakszerű kiszolgálása. Új értékesítő kollégánknak lehetősége van folyamatos fejlődésre és tanulásra, valamint saját céljainak elérésére.

2020-07-02
Egy igazán ütős lapszabászgép

Egy igazán ütős lapszabászgép

Lohmeyer FKS lapszabászgép -  A első vágás pontossága meghatározza a termék minőségét. Lapszabász körfűrész gépeinket a minőség és folyamatos termelésre válogattuk össze. Gépinket a könnyű és átlátható kezelhetőség, és a magas műszaki színvolnal jellemzi. Lapszabász gépeink precíz és pontos vágást tesznek lehetővé. Gépeinken 350-550 mm fűrészlap használható, mely önálló elővágóművel vannak felszerelve.

2019-07-13
Casati: minden, ami a furnérozáshoz szükséges

Casati: minden, ami a furnérozáshoz szükséges

Pontosabban minden, ami a konfekcionáláshoz és a teríték képzéshez szükséges. Olaszországban nem nehéz olyan kis családi vállalkozásba botlani, amelyről hamar kiderül, hogy évtizedek óta egy szakterületen dolgozik és nem mellesleg nagyon profi. Ilyen a Casati is. 1946 ban indították el a családi vállalkozásukat, azóta már a harmadik generáció dolgozik a faipar ezen kis szegmensében.

2017-04-19
Gyors, erős, robusztus, Dinaco

Gyors, erős, robusztus, Dinaco

A rönkhasító szalagfűrész nem egy bonyolult lélek. Korábban nem is vártak el tőle szofisztikált gondolatokat, legyen erős, pontos, kitartó és brutális. Persze, ha belegondolunk, ez nem is olyan kevés.

2017-03-14
Pilous, acélos múlttal a fák között

Pilous, acélos múlttal a fák között

Pilous szalagfűrész Klasszikus garázsvállalkozásnak indult, mára Európa-szerte ismert gépgyártóvá vált a brnoi cég. 1994-ben kezdtek a fémipar számára speciális fűrészgépeket gyártani. Később kerültek a gyártási portfólióba a faiparnak szánt vízszintes szalagfűrészgépek.

2017-01-25
Tajfun - Ipari minőség a tűzifa vágásban

Tajfun - Ipari minőség a tűzifa vágásban

Tajfun hasítógépek kicsiknek és nagyoknak már bőven vannak a piacon. Lassan egy magára valamit is adó vidéki házban éppúgy alaptartozék lesz, mint a fűnyíró és az építkezésből ott ragadt betonkeverő.

2017-01-25
Jönnek a csehszlovákok!!!

Jönnek a csehszlovákok!!!

A faiparosok szeretik a cseheket, nemcsak Prága és a sör, hanem az okosan megmentett iparkultúra okán is. A Houfek ugyan nem egy százéves cég, de hordozza azokat az értékeket amiket feltételezünk egy cseh gépgyártó kapcsán.

2016-11-17
Soukup, asztalosokra szabva

Soukup, asztalosokra szabva

25 éves fejlesztői és gyártói tapasztalat, valamint az idehaza igencsak respektált Cseh indusztriális múlt összességében nagyon erős hátteret biztosít a Soukup faipari gépgyártó cégnek.

2016-10-27
Már Magyarországon is elérhetők a Lohmeyer faipari gépei

Már Magyarországon is elérhetők a Lohmeyer faipari gépei

A faipari gépgyártás területén régóta jelen van a kínai indusztriális háttér. Az európai piacok mind a mai napig fenntartással kezelik a távol-keleti gyártóktól származó gépeket. Ugyanakkor a minőségellenőrzést többnyire a megrendelő ország végzi és, ha belegondolunk, senki sem engedheti meg magának, hogy ‘lekínaiazzák’ a termékét.

2016-09-24
Szalagfűrész, a fával dolgozó embereknek

Szalagfűrész, a fával dolgozó embereknek

Igazi klasszikus darab, az asztalos műhelyek elengedhetetlen bútordarabja (hogy ezzel a látványos képzavarral éljünk). Nagyszerűsége elsősorban egyszerűségében rejlik, de senki ne higgye, hogy ez elvesz az értékéből.

2016-09-22
Prés alatt

Prés alatt

Átlagos asztalos műhely nem a vákuumprés vásárlással kezdi és legtöbbször nem is azzal fejezi be a gépesítést, pedig számtalan területen könnyítené meg a munkáját. Bajuszmintás és szappanmart ajtófrontokon szocializálódott kortársaimmal együtt ideje lenne felismerni a technológiában rejlő lehetőségeket.

2016-09-22
Bi-Matic élzáró kompromisszumok nélkül

Bi-Matic élzáró kompromisszumok nélkül

Az élzárás az egyik legkényesebb technológiai feladat a bútorgyártás során, ezért olyan gépet kell választani mely hosszútávon képes versenyképes minőséget biztosítani a vállalkozás számára. Hazánkban az Iwood által forgalmazott, olasz Bi-Matic társaság gépeinek széles spektrumából könnyen választhatunk ilyet.

2015-12-19
Bimatic nullfugás élzárás

Bimatic nullfugás élzárás

A Bimatic cég bemutattal a kisüzemek számára is elérhető nullfugás élzárógépet. A gyár kizárólag élzáró gépeket gyár a világ számos pontjára.

2015-12-19
© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu