Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Legfrissebb híreink

Dolgozz velünk!

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC 1000 A részletek: WRAVOR 1000 Vízszintes szalagfűrész  - Hidraulikus rögzítés, Szögtámasszal Rönkforgatóval- 3 ° -os döntés  

Egy igazán ütős apszabászgép

Keressen minket a Facebook-on!

Tüzifa készítő gépek

Tüzifa készítő gépek - a szlovén Tajfun Planina d.o.o. teljes és integrált megoldásokat kínál az erdészeti gépek terén, értékesítés utáni hatékony szervíz-szolgáltatással. A cég minden egyes gép összes funkcióját teszteli, megfelelve a nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak. Céljuk, hogy hatékony, felhasználatbarát és biztonságos erdészeti gépeket hozzanak létre, hogy megkönnyítsék a munkát az erdőben. Teljeskörű és versenyképes megoldások, amik megfelelnek a faipar igényeinek. Intenzív fejlesztésekkel szeretnék a jövőben az erdészetet gépesíteni, és a vezető gyártók közé tartozni az egész világon.

Tűzifa feldolgozó gépeik 50 cm-es átmérőig képesek a megfelelő méret vágására, nagyon fontos tény hogy ezek a gépek valós keményfára valók, legyen szó akác, cser, bükk vagy akár egy csomósabb gyertyánról. Gépeik kialakítása elsősorban a kardán tengelyes maghajtást részíesítik előnyben. Amennyiben nem lenne a közelben traktor, úgy egy villany motorral tudjuk helyettesíteni a kardán hajtást.

Katalógus letöltése

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu