Cehisa Compact élzárógép

Cehisa Compact élzárógép - Európa legnagyobb tapasztalattal bíró élzárógép specialistája, a spanyol CEHISA idén ünnepli 50. évfordulóját. A cég évről évre különleges megoldásokkal lepi meg a piacot, minden energiáját és tapasztalatát az ipar fejlesztésének szenteli immár fél évszázada.

A CEHISA Compact PCS élzárógép család messze előremutató fejlesztésekkel szerelték fel. Az alapfelszereltség része a gyémánt előmaró egység, amely a minőségi élzárás elengedhetetlen feltételévé vált az elmúlt években. A teljesség igénye nélkül néhány pontban bemutatjuk a berendezést.

Programozható kivitel
A gép egyik fő erőssége az automatikus pozicionálás. Több különböző előre beállított pozíciót lehet felvenni a programok közé. A berendezés része a 7” színes felhasználóbarát érintőképernyős vezérlés (OMRON NB). A vezérlőtábláról pneumatikusan vezérelhető egységek: nyomógörgők/alsó-felső maróegység pozícionálhatósága két különböző előre beállított helyzetbe. Ezáltal több típus élzárásánál egyszerűen felprogramozható a különböző vastagságú élzáróanyag és másodperc törtrésze alatt átáll a gép a másik munkára.

Duomelt csomag
Ezzel az újítással mind a hagyományos EVA, mind a vízálló PUR ragasztó együttes használatára van lehetőség. Ragasztóváltás esetén nem szükséges a tartály körülményes tisztítása, mivel mind a kétféle anyag számára van megoldás a ragasztó leeresztő rendszer és a maradék ragasztó tartály segítségével.

Kompakt megoldások
A gyémánt előmarón túl a CEHISA Compact PCS rendelkezik saroklekerekítő egységgel, a jól bevált citling és polírozó és fűrészes dönthető végvágó egységgel egyaránt. Melamin/PVC/ABS/PP/Furnér anyagokhoz alkalmas 0,4-3 mm vastagságig. A speciális gyorscsatlakozó tartálynak köszönhetően az ömledék ragasztó egység ki és behelyezése kevesebb, mint 1 percig tart. A berendezés további különleges megoldásokkal dolgozik

 

 

 

  • Cehisa Compact élzárógép

Cehisa Compact élzárógép

A Cehisa Compact élzárógép sorozat figyelemreméltó rugalmassága és kompakt mérete a legösszetettebb igények kielégétésére lett fejlesztve. Ezáltal vált a COMPACT sorozat a gép a piacon elérhető legjobb ár-minőségű élzárógép sorozattá.

Feldolgozható táblák: bútorlap, forgácslap, MDF - 8-60mm között

Élanyagok: Melamine, ABS, PVC, PP, furnér, akril, formica - 0,4 - 3mm között tekercsanyagból, és 5MM élléc

Ragasztóanyagok: EVA,PUR,Poliolefin és AirFlow rendszer

Felszereltség:

  • Független elektromos átalakítóval ellátott HF motorok,
  • elátalakítóval vezérelt munkaegységek
  • TFT érintőképernyőn keresztül vezérelt PLC


Köszönjük érdeklődését!

Ajánlatkéréshez kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket a +36 96 950 667 telefonszámon vagy az info@faiparigepek.hu e-mail címen.


© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu