Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Legfrissebb híreink

Út a jövőbe pályázat

„Út a jövőbe” 2019 Támogatás intenzitás: 35- 50 % között helyszíntől függően Támogatás összege: Minimum 10 millió Ft, maximum 150 millió Ft (hátrányos helyzetű térségben 200 millió Ft)

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC 1000 A részletek: WRAVOR 1000 Vízszintes szalagfűrész  - Hidraulikus rögzítés, Szögtámasszal Rönkforgatóval- 3 ° -os döntés  

Dolgozz velünk!

Egy új csapatot építünk! - Találd meg a helyed! Keressük az új csapattársunkat, aki jó kedvvel, büszkén és önállóan képviseli cégünket az ország egyes területein. Szeret kapcsolatot építeni, és a vevői igényekre megfelelő és racionális megoldásokat találni. Vevőinkkel közösen fejleszteni az iparágat úgy hogy mindenki elégedett legyen. Fő területünk a fűrész és raklapgyártó üzemek, a faablak gyártó üzemek, valamint a bútorlap felhasználó üzemek szakszerű kiszolgálása. Új értékesítő kollégánknak lehetősége van folyamatos fejlődésre és tanulásra, valamint saját céljainak elérésére. Kollégánk feladatai: Piaci információk gyűjtése

Keressen minket a Facebook-on!

Faipari szárítók és hőkezelők

Faipari szárítók területén az az egyik vezető cég az európai piacon. Cégük 1991 óta foglalkozik faipari szártók, szárító alagútak, gőzölők, forgácsszárítók és magashőmérsékletű szárítók gyártásával és fejlesztésével. Az olasz alapítók fő célja a faanyag szárításának és stuktúrájának megőrzése volt. 

A szártítási technológiák jelenleg több mint 100 fajta méretben és technológiával készülnek, a méreteket tekintve pedig 4 -240 m3 kapacitással rendelkeznek. A cég mindemellett vállalja az egyedi igények tervezését és gyártását. Termékeik megtalálhatóak az ISPM 15 szabványt biztosító  szárítókamrák, mellyel biztosítható a csomagoló anyagok sterilizálása.

A Stonewood és Incoplan gyár azonos filozófiája:

  • Az ügyfél elégedettsége és bizalma.
  • Felelőségteljes megközelítés a minőség érdekében.
  • Folyamatos fejlesztés és innováció.
  • Igazodás a piaci igényekhez.
  • Személyes és barátságos kapcsolat az ügyfelekkel.
  • Folyamatos magasfokú minőség ellenőrzés.
  • ISO 9001:2008 minősítés, CE norma.
© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu