Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Legfrissebb híreink

Tajfun őszi akciók

    Tüzifa gyártás gyorsan és egyszerűen! Egyes gépek még idei szállítással!   A szlovén Tajfun Planina d.o.o. teljes és integrált megoldásokat kínál az erdészeti gépek terén, értékesítés utáni hatékony szervíz-szolgáltatással. A cég minden egyes gép összes funkcióját teszteli, megfelelve a nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak. Céljuk, hogy hatékony, felhasználatbarát és biztonságos erdészeti gépeket hozzanak létre, hogy megkönnyítsék a munkát az erdőben. Teljeskörű és versenyképes megoldások, amik megfelelnek a faipar igényeinek. Intenzív fejlesztésekkel szeretnék a jövőben az erdészetet gépesíteni, és a vezető gyártók közé tartozni az egész világon.

Casati: minden, ami a furnérozáshoz szükséges

Pontosabban minden, ami a konfekcionáláshoz és a teríték képzéshez szükséges. Olaszországban nem nehéz olyan kis családi vállalkozásba botlani, amelyről hamar kiderül, hogy évtizedek óta egy szakterületen dolgozik és nem mellesleg nagyon profi. Ilyen a Casati is. 1946 ban indították el a családi vállalkozásukat, azóta már a harmadik generáció dolgozik a faipar ezen kis szegmensében.

Gyors, erős, robusztus, Dinaco

A rönkhasító szalagfűrész nem egy bonyolult lélek. Korábban nem is vártak el tőle szofisztikált gondolatokat, legyen erős, pontos, kitartó és brutális. Persze, ha belegondolunk, ez nem is olyan kevés.

Keressen minket a Facebook-on!

Faipari szárítók és hőkezelők

Faipari szárítók területén az INCOPLAN az egyik vezető cég az európai piacon. Cégük 1991 óta foglalkozik faipari szártók, szárító alagútak, gőzölők, forgácsszárítók és magashőmérsékletű szárítók gyártásával és fejlesztésével. Az olasz alapítók fő célja a faanyag szárításának és stuktúrájának megőrzése volt. 

A szártítási technológiák jelenleg több mint 100 fajta méretben és technológiával készülnek, a méreteket tekintve pedig 4 -240 m3 kapacitással rendelkeznek. Az INCOPLAN cég mindemellett vállalja az egyedi igények tervezését és gyártását. Termékeik megtalálhatóak az ISPM 15 szabványt biztosító  szárítókamrák, mellyel biztosítható a csomagoló anyagok sterilizálása.

A Stonewood és Incoplan gyár azonos filozófiája:

  • Az ügyfél elégedettsége és bizalma.
  • Felelőségteljes megközelítés a minőség érdekében.
  • Folyamatos fejlesztés és innováció.
  • Igazodás a piaci igényekhez.
  • Személyes és barátságos kapcsolat az ügyfelekkel.
  • Folyamatos magasfokú minőség ellenőrzés.
  • ISO 9001:2008 minősítés, CE norma.
© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu