Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Legfrissebb híreink

Salvamac optimalizáló fűrészek

ÉLMÉNYOPTIMALIZÁLÁS ÉS INNOVÁCIÓ Sokéves tapasztalat a famegmunkáló gépek  területén, több mint 250 telepítés az Egyesült  Királyságban és Írországban, közel 85 százalé- kos export részesedés és exponenciálisan nö- vekvő bevételek, annak köszönhetően, hogy a  termékeket, az egyes piacok sajátosságait és  még inkább a valós felhasználók igényeit he- lyezik a középpontba. 

Dolgozz velünk!

Egy új csapatot építünk! - Találd meg a helyed! Keressük az új csapattársunkat, aki jó kedvvel, büszkén és önállóan képviseli cégünket az ország egyes területein. Szeret kapcsolatot építeni, és a vevői igényekre megfelelő és racionális megoldásokat találni. Vevőinkkel közösen fejleszteni az iparágat úgy hogy mindenki elégedett legyen. Fő területünk a fűrész és raklapgyártó üzemek, a faablak gyártó üzemek, valamint a bútorlap felhasználó üzemek szakszerű kiszolgálása. Új értékesítő kollégánknak lehetősége van folyamatos fejlődésre és tanulásra, valamint saját céljainak elérésére.

Egy igazán ütős lapszabászgép

Lohmeyer FKS lapszabászgép -  A első vágás pontossága meghatározza a termék minőségét. Lapszabász körfűrész gépeinket a minőség és folyamatos termelésre válogattuk össze. Gépinket a könnyű és átlátható kezelhetőség, és a magas műszaki színvolnal jellemzi. Lapszabász gépeink precíz és pontos vágást tesznek lehetővé. Gépeinken 350-550 mm fűrészlap használható, mely önálló elővágóművel vannak felszerelve.

Keressen minket a Facebook-on!

Faipari szárítók és hőkezelők

Faipari szárítók területén az az egyik vezető cég az európai piacon. Cégük 1991 óta foglalkozik faipari szártók, szárító alagútak, gőzölők, forgácsszárítók és magashőmérsékletű szárítók gyártásával és fejlesztésével. Az olasz alapítók fő célja a faanyag szárításának és stuktúrájának megőrzése volt. 

A szártítási technológiák jelenleg több mint 100 fajta méretben és technológiával készülnek, a méreteket tekintve pedig 4 -240 m3 kapacitással rendelkeznek. A cég mindemellett vállalja az egyedi igények tervezését és gyártását. Termékeik megtalálhatóak az ISPM 15 szabványt biztosító  szárítókamrák, mellyel biztosítható a csomagoló anyagok sterilizálása.

A Stonewood és Incoplan gyár azonos filozófiája:

  • Az ügyfél elégedettsége és bizalma.
  • Felelőségteljes megközelítés a minőség érdekében.
  • Folyamatos fejlesztés és innováció.
  • Igazodás a piaci igényekhez.
  • Személyes és barátságos kapcsolat az ügyfelekkel.
  • Folyamatos magasfokú minőség ellenőrzés.
  • ISO 9001:2008 minősítés, CE norma.
© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu