Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Legfrissebb híreink

Salvamac optimalizáló fűrészek

ÉLMÉNYOPTIMALIZÁLÁS ÉS INNOVÁCIÓ Sokéves tapasztalat a famegmunkáló gépek  területén, több mint 250 telepítés az Egyesült  Királyságban és Írországban, közel 85 százalé- kos export részesedés és exponenciálisan nö- vekvő bevételek, annak köszönhetően, hogy a  termékeket, az egyes piacok sajátosságait és  még inkább a valós felhasználók igényeit he- lyezik a középpontba. 

Dolgozz velünk!

Egy új csapatot építünk! - Találd meg a helyed! Keressük az új csapattársunkat, aki jó kedvvel, büszkén és önállóan képviseli cégünket az ország egyes területein. Szeret kapcsolatot építeni, és a vevői igényekre megfelelő és racionális megoldásokat találni. Vevőinkkel közösen fejleszteni az iparágat úgy hogy mindenki elégedett legyen. Fő területünk a fűrész és raklapgyártó üzemek, a faablak gyártó üzemek, valamint a bútorlap felhasználó üzemek szakszerű kiszolgálása. Új értékesítő kollégánknak lehetősége van folyamatos fejlődésre és tanulásra, valamint saját céljainak elérésére.

Egy igazán ütős lapszabászgép

Lohmeyer FKS lapszabászgép -  A első vágás pontossága meghatározza a termék minőségét. Lapszabász körfűrész gépeinket a minőség és folyamatos termelésre válogattuk össze. Gépinket a könnyű és átlátható kezelhetőség, és a magas műszaki színvolnal jellemzi. Lapszabász gépeink precíz és pontos vágást tesznek lehetővé. Gépeinken 350-550 mm fűrészlap használható, mely önálló elővágóművel vannak felszerelve.

Keressen minket a Facebook-on!

Erdészeti kiközelítők

Miért vásároljon Vahva Jussi erdészeti gépet?

 

  • Már több száz sikeresen működő Vahva Jussi gép a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában
  • Az összes alkatrész raktáron van
  • Garancia 24 hónap!
  • Egyedi moduláris rendszer

Vahva Jussi erdészeti gépek és Fakitermelő gépek

Az egész Európában ismert Vahva Jussi márkát az észt Kreisi Metall OÜ alapította 2006-ban, Észtország északi részén, Rakvere városában. Az alapítók sokéves tapasztalatot hoztak erre a márkára a hidraulikus fegyverek és daruk gyártásában, és elkészítették a ma legendás gépeket, Vahva Jussi 320 és Vahva Jussi 400 néven.. Rendkívüli tartósságuk, kifinomult tervezésük és osztályuk páratlanul legalacsonyabb üzemeltetési költségeinek köszönhetően ezek a gépek fokozatosan erősödtek más gyártók gépeivel szemben. A vonóhorog és a hidraulikus kar úgynevezett moduláris kialakítása jelentősen csökkenti a gép tulajdonosának szolgáltatási költségeit. Csak a neves gyártók kiváló minőségű alkatrészeit (hidraulikus elosztók és alkatrészek - Olaszország, hidraulikus tömlők - Németország) használják a hidraulikus elosztó rendszerekhez. A produkció Észtországban teljesen megvalósult.

A gyártó hivatalos weboldala:  www.vahvajussi.com

A Vahva Jussi márkanév a finn mitológiából származik. A Vahva Jussi egy skandináv mitikus hős neve, aki bátorságában és erejében, valamint az azonos nevű erdészeti gépekben kiváló.

Vahva Jüssi árlista

Vahva Jüssi videók

Vakva Jüssi katalógusok

 


A Tajfun GAP 110 és GAP 140 robosztus és erős kivitelű kiközelítőkocsi, mind magán mind professzionális felhasználásra. Megerősített konstrukció és rendkívül tartós alkatrészek teszik ezt a pótkocsit a kedvenc munkaeszközzé. A jó átgondolt tervezés és szilárd kivitelezés segíti a munkát.

Tajfun katalógus letöltése.

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu