Bimatic Prima nullfugás élzárógép

A Bi-Matic Prima sorozat L-TEC nullfugás élzárással a kisebb üzemek megbízható társa. Hogyan működik az L-TEC forrólevegős rendszer? Az eredeti gép funkciói megmaradnak, és igény esetén az "átkapcsolás" a hagyományos termelés és a forró levegős, nullfugás gyártás között kevesebb, mint öt perc alatt megoldható.

A technológia nagy előnye, hogy mivel nincs ragasztó, nem kell a tárolásáról és az adagolásáról sem gondoskodni, és a szennyeződések is elkerülhetőek. Az ilyen korszerű élzárási technológiát használók kevesebb utómunkával számolhatnak, és az élanyag leválásából, elszíneződéséből származó reklamációk is el fognak maradni.

Automata élzárás akár 40 mm vastag munkadarabon, 0,4-3 mm-es éllezáró anyaggal, mindezt kompakt méretekkel és versenyképes árral. A „csomag” tartalma: előmaró egység, végvágó fűrész, szintbemaró egység, citling, lap citling, polírozó egység. A gép szerkezete masszív acélváz, a ragasztó adagoló teflonbevonatú,1.5 literes tartály szolgál a granulátumos kötőanyag befogadására. A felfűtési idő mindössze hét perc, ez után maximum 6 méter/ perc-es előtolással dolgozhat.

A Bi-Matic a környezetre is gondolt, újrafelhasznált anyagok jelennek meg a gép szerkezetében (vas, acél, alumínium), és általános a környezetbarát kenőanyagok használata, de az energiatakarékos technológia is mindig fontos szempont a tervezés során. A különböző megmunkáló egységek működése nem folyamatos csak akkor „dolgoznak” ha szükséges és energiatakarékos a ragasztótartály fűtése (hőn tartása) is, ez a környezettudatos megoldás, az üzemeltető számára pénzben is mérhető.

 

Katalógus letöltése
 

 

  • BIMATIC Prima nullfugás élfóliázógép


Köszönjük érdeklődését!

Ajánlatkéréshez kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket a +36 96 950 667 telefonszámon vagy az info@faiparigepek.hu e-mail címen.


© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu