Soukup Drillex Fúró központ ablakgyártáshoz

Soukup Drillex - fúróközpont

A DRILLEX munkaközpontot fúrási és marási műveletekre tervezték. Az önálló gép könnyen összekapcsolható a WIZARD ablakgyártó sarokközponttal , ahol a csapolt és profilozott alkatrészeket dolgozzák fel.

A megmunkálás felülről és oldalról történik. Az elülső vagy a fejfúrást igénylő alkatrészeket egyetlen lépésben megmunkálják, majd manuálisan elforgatják. A gép ugyanazokkal az adatokkal rendelkezik, és ha vonalkódos eszközzel van felszerelve, akkor a munkaprogram beállítása is automatikus. 

Soukup Drillex fúró központ

A kezelő egy darabot tesz két mozgó asztalra, amelyek a munkaprogramnak megfelelően vannak felállítva. A megfelelő asztal rögzített, és hosszú darabokra szolgál, bonyolult fúrással vagy marással. A rendes darabokat csak két mozgó asztal rögzíti. Amint a fa rögzítésre kerül, a 3 tengelyes gép minden fúrási műveletet elvégez az alkatrészen, például lyukak a csuklópántokhoz, az ajtózárak helye és a dübelfúrók hosszirányban. Egy másik oldalról történő fúráshoz a kezelő elforgatja a darabot, hogy teljesen kifúrja. 

A fejfúráshoz a kezelő a rögzítő szorítóasztalon lévő kiegészítő asztalt használja.

A gép a  WinCreator operációs programhoz  vagy egy harmadik fél szoftveréhez kapcsolódik.

Katalógus letöltése

Soukup Drillex bemutató videó:


Köszönjük érdeklődését!

Ajánlatkéréshez kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket a +36 96 950 667 telefonszámon vagy az info@faiparigepek.hu e-mail címen.


© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu