Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Legfrissebb híreink

2021-es pályázati lehetőségek

Fejlessze Ön is vállalkozását, és használja ki a pályázati forrásokat! Eszközbeszerzés és infrastruktúra fejlesztés a hazai vállalkozásokban.

Dolgozz velünk!

Egy új csapatot építünk! - Találd meg a helyed! Keressük az új csapattársunkat, aki jó kedvvel, büszkén és önállóan képviseli cégünket az ország egyes területein. Szeret kapcsolatot építeni, és a vevői igényekre megfelelő és racionális megoldásokat találni. Vevőinkkel közösen fejleszteni az iparágat úgy hogy mindenki elégedett legyen. Fő területünk a fűrész és raklapgyártó üzemek, a faablak gyártó üzemek, valamint a bútorlap felhasználó üzemek szakszerű kiszolgálása. Új értékesítő kollégánknak lehetősége van folyamatos fejlődésre és tanulásra, valamint saját céljainak elérésére.

Egy igazán ütős apszabászgép

Keressen minket a Facebook-on!

Függőleges lapszabászgépek

Függőleges lapszabászgép - Ön számára tervezzük!

A GMC egy olasz társaság, amely több mint 50 éve tervez, gyárt és forgalmaz vertikális panel fűrészek teljes skáláját, amelyeket különféle ágazatokban szántak panelek vágására, mind a kézműves, mind az ipar számára. A GMC-nál mind állandóan és elkötelezetten dolgozunk ügyfeleink igényeinek előrejelzése érdekében, technológiailag fejlett, teljesítő és megbízható megoldásokat hozva létre.

Függőleges lapszabászgép

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu