Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Legfrissebb híreink

Salvamac optimalizáló fűrészek

ÉLMÉNYOPTIMALIZÁLÁS ÉS INNOVÁCIÓ Sokéves tapasztalat a famegmunkáló gépek  területén, több mint 250 telepítés az Egyesült  Királyságban és Írországban, közel 85 százalé- kos export részesedés és exponenciálisan nö- vekvő bevételek, annak köszönhetően, hogy a  termékeket, az egyes piacok sajátosságait és  még inkább a valós felhasználók igényeit he- lyezik a középpontba. 

Dolgozz velünk!

Egy új csapatot építünk! - Találd meg a helyed! Keressük az új csapattársunkat, aki jó kedvvel, büszkén és önállóan képviseli cégünket az ország egyes területein. Szeret kapcsolatot építeni, és a vevői igényekre megfelelő és racionális megoldásokat találni. Vevőinkkel közösen fejleszteni az iparágat úgy hogy mindenki elégedett legyen. Fő területünk a fűrész és raklapgyártó üzemek, a faablak gyártó üzemek, valamint a bútorlap felhasználó üzemek szakszerű kiszolgálása. Új értékesítő kollégánknak lehetősége van folyamatos fejlődésre és tanulásra, valamint saját céljainak elérésére.

Egy igazán ütős lapszabászgép

Lohmeyer FKS lapszabászgép -  A első vágás pontossága meghatározza a termék minőségét. Lapszabász körfűrész gépeinket a minőség és folyamatos termelésre válogattuk össze. Gépinket a könnyű és átlátható kezelhetőség, és a magas műszaki színvolnal jellemzi. Lapszabász gépeink precíz és pontos vágást tesznek lehetővé. Gépeinken 350-550 mm fűrészlap használható, mely önálló elővágóművel vannak felszerelve.

Keressen minket a Facebook-on!

Wravor szalagfűrészek

Wravor

Wravor Szlovénia cég eredete és tevékenységei, mely fafeldolgozó gépek tervezésével és gyártásával foglalkozik, kiterjed a világpiacra, elismerik minőségi ISO tanúsítványaikkal, és nagy hangsúlyt fektetnek vásárlóik egyedi igényeinek kielégítésére. A cég jelentős exportőr Kelet-Európába, az EU-ba, Ukrajnába, Oroszországba, Afrikába és Malajziába, valamint szerte a világ más tájaira, emellett kiterjedt képviseleti hálózatot működtet a vevők számára a gyorsabb és hatékonyabb helyszíni támogatás érdekében.

A Wravor Szlovénia cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy maximálisan kielégítse a vásárlók egyedi igényeit a leszakított fafeldolgozó gépek tervezése és gyártása terén. A következő egyedi igényeket tudják figyelembe venni és megvalósítani:

Egyedi géptervezés: Rugalmasak és alkalmazkodóképesek az egyedi géptervezési igényekre. Minden gép az ügyfél igényei és elképzelései alapján készül.

Speciális funkciók: Képesek olyan speciális funkciók beépítésére, amelyek az adott vásárló számára kiemelten fontosak vagy specifikus célokat szolgálnak.

Méretre szabott megoldások: Egyszerű kisüzemi üzemektől kezdve a nagyvállalatokig minden típusú feldolgozóüzem számára képesek egyedi, méretre szabott megoldásokat kínálni.

Technológiai egyediesség: Magas technológiai színvonalú megoldásokkal rendelkeznek, amelyek segítségével a gépek hatékonyabban, biztonságosabban és hatékonyabban működhetnek.

Szerviz és támogatás: Kiterjedt hálózatuk segítségével gyors szervizt, karbantartást és támogatást nyújtanak, hogy a vevők mindig elégedettek legyenek és zavartalanul működhessenek.


Ezek az egyedi szolgáltatások és figyelem a részletekre teszik lehetővé a Wravor Szlovénia céget, hogy magas színvonalú feldolgozógépeket kínáljon, amelyek megfelelnek a vevők egyedi igényeinek és elvárásainak.

A Wravor cégnek sikerült kiemelkednie a versenytársak közül a világpiac fakitermelő gépeire való specializálódás révén számos fontos tényezőnek köszönhetően:

1. **Minőség:** A vállalat kiemelt figyelmet fordít a termékek minőségére és precizitására, amelyekkel ügyfelei elégedettek és megbíznak a cégben.

2. **Innováció:** Folyamatosan fejlesztik és újítják termékeiket, hogy lépéselőnyben maradjanak a piacon és kielégítsék az igényeket, akár egyedi megoldásokkal is.

3. **Ügyfélorientáltság:** Rugalmasak és figyelmesek az ügyfeleik igényeire, és egyedi megoldásokat kínálnak, ezáltal a vevők elégedettségét és lojalitását növelik.

4. **Exportorientáltság:** Magas szintű exporttevékenység révén, a cég elérte nemcsak a régióbeli, de globális piacokat is, ezzel további növekedést és széleskörű elismerést értek el.

5. **Patentek és tanúsítványok:** A Wravor cég számos termékére van szabadalmaztatott technológia, valamint számos elismerő és minőségi tanúsítvány bírja a termékeiket, ezáltal kiemelkedő minőséget és megbízhatóságot nyújtanak.

6. **Marketing és értékesítés:** Hatékony marketingstratégiával és értékesítési hálózattal rendelkeznek, amely segít a termékek elérésében és a cég hírnevének terjesztésében.

Ezen tényezők kombinációja és a cég állandó elkötelezettsége a minőség, az innováció és az ügyfélközpontúság iránt segítette a Wravor céget abban, hogy kiemelkedjen a versenytársak közül a világpiac fakitermelő gépei terén.

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu