Soukup Arcus íves szegmens gyártó gép

Ha valaki nem szeretne beruházni CNC-re, de mégis profi minőségben akar íves ablakokat gyártani, akkor az Arcus-t pont neki találtk ki, amely az íves ablakok szegmenseit képes pontosan megmunkálni. A technológia a következő: a hagyományos ablakgyártó központon történik az előkészítés, vagyis a szegmens hosszának, szögének levágása illetve az ékcsapos kötés kialakítása. Ezután következik a Arcus berendezés, amely hosszirányba automatikus előtolással viszi előre az alkatrészt, míg a keresztirányú mozgást a marófej végzi.

A hossz és keresztirányú mozgások összehangolása révén pontosan kialakítható a megfelelő rádiusz. A faipari gép teljesen automata működésű a fejmagasságban elhelyezett kezelőpanelről irányítható, programozható. Mindössze az alkatrész átfordítása szükséges a külső és belső él marása között.

A gép rendkívüli előnye, hogy ugyanazokkal a szerszámokkal használható, mint az ablakgyártó központ. Nemcsak a tok és szárny elemek, hanem a kis kereszt- metszetű ívek, üveglécek legyártására is alkalmas.

  • Arcus íves szegmens gyártó gép
  • Íves ablakok szegmenselemei


Köszönjük érdeklődését!

Ajánlatkéréshez kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket a +36 96 950 667 telefonszámon vagy az info@faiparigepek.hu e-mail címen.


© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu