Vepak tűzifa csomagoló gép

Tűzifa csomagoló gép -Vekap 

A VEPAK minimálisra csökkenti a rönkök kézi kezelését az egymásra rakási művelet automatizálásával. A gép segít a csomagolás felgyorsításában a gyártás más lépéseivel, például a favágással és a rönkök előállításával. A gyorsabb gyártás a csomagoló osztályban biztonságosabb munkahelyet eredményez, a nap folyamán a feladatok sokkal változatosabbak.

Vekap tűzifa csomagoló gép

  • VEKAP tűzifa csomagoló gép
  • VEKAP tűzifa csomagoló gép
  • VEKAP tűzifa csomagoló gép
  • VEKAP tűzifa csomagoló gép
  • VEKAP tűzifa csomagoló gép
  • VEKAP tűzifa csomagoló gép
  • VEKAP tűzifa csomagoló gép
  • VEKAP tűzifa csomagoló gép
  • VEKAP tűzifa csomagoló gép
  • VEKAP tűzifa csomagoló gép

Miért csomagolja a tűzifát?

A tűzifa rendeltetése megváltozott. Ez már nem alapvető életmentő szükséglet. Ehelyett örömteli, szimbolikus és néha csak képzeletbeli alternatívává vált a légkondicionálás számára. Ez már nem a hőről szól, hanem a szépségről és a kényelemről. Ezért a termék vásárlásának, tárolásának és felhasználásának ugyanolyan szépnek és kényelmesnek kell lennie, mint maga a termék. Senki sem jön egy riksa-szupermarketbe, hogy tűzifát töltsön. Az emberek divatos autókban, tiszta ruhákban és kedvenc cipőjükben vásárolnak, hogy jól csomagolt termékeiket visszaküldjék tiszta és rendezett háztartásukba, ahol az utolsó dolog, amire számítanak, a tisztaság harmóniáját a kezelhetetlen tűzifa rombolja el. Ezért kell jól csomagolva. Öröm lenni, nem probléma.

Miért nem tették ezt korábban?

Semmi sem új az ég alatt. De a VEPAK. A tűzifa üzletének története számos hatékony kísérleti tűzifa-csomagológép létrehozásának kísérletét ismeri, ezek egyike sem lépett át a prototípus színpadán. A VEPAK az első olyan vállalat, amely világszerte kifejlesztett egy kereskedelemben kapható gépet, amely lehetővé teszi a tűzifa csomagolásának automatizálását.

Hogyan növeli a VEPAK nyereségét?

A statisztika és a termelési elemzés a következő adatokat bizonyítja:

Ötször gyorsabb csomagolás
A kézi műveletek tízszeres csökkentése
1 gép, amelyet egy kezelő irányít, egyenlő 5 munkavállaló munka hatékonyságával.

Ötször gyorsabb csomagolás növeli a termelési kapacitást, ami növeli a profitot.
A kézi műveletek tízszeres csökkentése csökkenti a sérülések vagy az emberi tényezőkkel kapcsolatos leállások kockázatát, ami garantálja a termelés fenntarthatóságát.
Az emberi munka drága. De nem annyira, amennyire csak lehet, ha 5 alkalmazott helyett 1 alkalmazott.

Milyen egyéb előnyei vannak a VEPAK-nak?

Nem csak a fát csomagolja. Csomagolja tiszta. A gépen van egy beépített tisztító, amely sokkal hatékonyabban választja el a laza anyagokat, mint a kéreg és a törmelék, mint kézzel csomagolva. A rönkök orientálása és rázása közben a laza anyag leesik, és csak a végén kap tiszta rönköket és zsákokat. A gép magas termelési sebessége rövidebb időt eredményez a gyártásban és gyorsabb megtérülést jelent a faanyag-készletbe.

Mi a helyzet a karbantartással?

Mint gyártó B2B vállalkozás, tisztában vagyunk a leállások potenciális költségeivel. Ezért annak biztosítása, hogy minden, a létesítményünket elhagyó VEPAK működjön és működjön az új otthonában, kiemelt prioritásunk. Minden VEPAK gépet személyesen vagy szakképzett kereskedőnk szállít. A kereskedő a kompetencia kiterjesztése és a helyi szervizpont, kéznél lévő alkatrészekkel.

Hol kapható a VEPAK gép?

A VEPAK gépek CE-tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben megfelel az Európai Unió minőségi előírásainak. Ezen felül azon dolgozunk, hogy a VEPAK berendezéseket az EU-n kívüli szabványokhoz igazítsuk, és 2019 végére tervezzük a gépek első Európán kívüli referencia-ügyfeleknek történő kiszállítását, 2020-ig pedig nyilvánosan elérhető lesz. A referencia-ügyfelek segítenek megérteni a az országokat, és megkapják a területük első gépeit. Ha szeretne segíteni nekünk az országában fejlődésben, kérjük, küldjön üzenetet nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül .

Műszaki adatok

Szélesség x Hosszúság x Magasság: 2,6 x 5,0 x 3,1 méter
Száraz tömeg: 1900 kg
Konténer térfogata: 2 köbméter ömlesztett anyag
Tápegység: 230 V AC egyfázisú
Szállítási módszer: Beépített villás zsebek a megfelelő emelőberendezésekhez
Opcionális konfiguráció: Kamra 20 cm (8 ″) rönkhöz
Kamra 25 cm (10 ″) rönkhöz
Kamra 30 cm (12 ″) rönkhöz
Kamra 33 cm (13 ″) rönkhöz


Köszönjük érdeklődését!

Ajánlatkéréshez kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket a +36 96 950 667 telefonszámon vagy az info@faiparigepek.hu e-mail címen.


© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu