Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Keressen minket a Facebook-on!

Salvastop ütköző rendszer

Salvamac Salvastop

Nulla hiba , nulla hulladék , és a nagyobb termelékenység .

Úgy gondoltuk, hogy a SalvaStop_100 alapvető alkotóeleme annak, hogy előnyei legyenek munkájának. A numerikus vezérlés révén ez az elektronikus ütköző kezeli a vágandó profilok tolását, megállítását és elhelyezkedését, az anyagtól függetlenül. Így csökkentheti az emberi hibákat, elkerülheti a pazarlást és csökkentheti a munkabérek költségeit. Búcsút mondhat a mérőszalagról!

Salvamac Salvastop

A gerenda

Egy innovatív technológiai koncepció eredményeként létrehoztunk egy új eloxált alumínium gerendaprofilot, amelynek vastagsága 100 x 100 mm, erős vastagságú profiléllel.

Ennek a gerendanak három oldala van várokkal a szerkezet adaptálásához és telepítéséhez. Az egyik oldal egy lapos kerítés, amely elősegíti a fa csúszását a vezetőn, hogy elkerülhető legyen a kopás és a porprobléma.

Ennek a megoldásnak a jelentős méreteinek köszönhetően a toló kocsi percenként akár 60 méter sebességet is elérhet . Az erőátviteli rendszer 32 mm széles fogasszíjjal rendelkezik, nagy pontosságú belső acélkábelekkel, amelyek nagy kapacitást és nagyon magas pozicionálási tűrést biztosítanak. A megmunkált acélfejek robusztusak és függetlenek, hosszú élettartamúak, rendkívül megbízhatóak és pontosak.

s-PAD és szoftver

A SalvaStop_100 az exkluzív szoftverrel van integrálva, amely könnyen használható, az azonnali, könnyen érthető és teljes grafikus felületnek köszönhetően. Az s-PAD színes érintőképernyőt úgy tervezték, hogy az olvasáshoz és íráshoz tökéletes helyzetben legyen, ezt a kényelmes digitális billentyűzet is segíti. Ebben a szoftverben, amely USB-csatlakozással rendelkezik, az internetes távszolgáltatás szerepel és telepítve van.

A Salvastop rendszernek két fő működési módja van - „Stop” és „Push” -, és összesen 5 különböző szakasz:

  • „Stop” mód az egy hosszúságú pozicionáláshoz vagy az előre meghatározott mérések visszahívásának lehetősége.
  • „Push” üzemmód megismételhető fix ciklusokkal, 100 lehetséges vágási listával.
  • „Jog” üzemmód és automatikus visszaállítás.
  • A paraméterek testreszabásának széles lehetősége.
  • Diagnosztikai és távszolgáltatási csatlakozási rendszer.

Elektronikus hardver

A kompakt Servo Drive elektronikus motor garantálja az egyszerűséget, megbízhatóságot, tartósságot és hatékonyságot. Ezzel az innovatív technológiával kezelheti a zárt hurkú pozicionálást, bármikor ellenőrizheti a pozíciót, még erőteljes erőfeszítések és véletlen külső nyomás esetén is.

A húzó helyzetbe szerelt motor teljesítménye 11 Nm, az elektromos és elektronikus bemenetek és kimenetek maga a motorba vannak beépítve. Végül a vész- és az indítógombok ergonómikusan vannak elhelyezve, hogy megkönnyítsék a kezelõ munkáját.

  • Salvastop ütköző rendszer

Rakodási hossz min / max 2100-7100 mm

A tolókészülék maximális sebessége 60/200 mt / perc

Minimális vágási idő 0,1 mp

Sűrített levegő nyomása 6 atm

Sűrített levegő fogyasztás 190 Nl / perc

Porelszívási sebesség 30 mt / mp


Köszönjük érdeklődését!

Ajánlatkéréshez kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket a +36 96 950 667 telefonszámon vagy az info@faiparigepek.hu e-mail címen.


© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu