Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Keressen minket a Facebook-on!

Salvamac Salvapush optmalizáló fűrész

Salvamac Salvapush - A fűrész rendszerek technológiai fejlődése .

Az automatikus optimalizáló fűrész SalvaPush_2000 több mint húsz éves tapasztalattal született a fa optimalizálására szolgáló fűrészeknél.
A gép ideális megoldás a fa hozamának növelésére, a munkaidő csökkentésére, a személyzet tevékenységének megkönnyítésére, a költségek csökkentésére és a profit növelésére. A kezelőnek csak meg kell jelölnie a fa minőségét és a hiányosságokat, az optimalizáló fűrész a többit megoldja. A gép a lehető legjobb intézkedési kombinációt vágja le, minimalizálva a hulladék mennyiségét és javítva a termelékenységet, mindezt teljes biztonságban.

Salvamac Salvapush fűrész

A fűrészegység

A SalvaPush_2000 szerkezete kemény acélból készül, garantálva a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot. A vágóegységnek az összes etetési területhez képest 25 fokos ferde síkja van.

A Salvapush_2000 optimalizáló fűrészünkben az intelligens préselés az első vágás után automatikusan alkalmazkodik a lemez vastagságához.

A gépet két elektro-pneumatikus oldalsó beállító eszközzel készítik el, mindkettő a gép egységében, egy a penge előtt és egy után.

Működő elektronikus menedzsment rendszer SALVA-OPTIM

Az elektronikus menedzsment rendszer numerikus vezérlésből és a legújabb generáció integrált számítógépéből áll, hogy ösztönözze a kommunikáció sebességét legfeljebb egy milliszekundumig.

SALVA-OPTIM szoftver A könnyű használat és a grafika az intelligens elektronika fő rendszereit tükrözi. A program néhány szakasza a statisztikákra és az eredmények vágására szolgál, valós idejű frissítésekkel, diagnosztikával és videoüzenetekkel. A szoftver lehetővé teszi a teljes menedzsment akár 5 vágási minőséget.

A nagy ellenállású 12 ″ érintőképernyő úgy van elhelyezve, hogy megkönnyítse az adatok olvasását és digitalizálását, és tartalmaz egy USB csatlakozást és egy használatra kész Tele-szolgáltatás szoftvert az interneten keresztül.

  • optimalizáló fűrész
  • optimalizáló fűrész
  • optimalizáló fűrész
  • optimalizáló fűrész
  • optimalizáló fűrész
  • Salvamac Optipush optimalizáló fűrész
  • optimalizáló fűrész
  • optimalizáló fűrész

Rakodási hossz min / max 2100-7100 mm

A tolókészülék maximális sebessége 60/200 mt / perc

Minimális vágási idő 0,1 mp

Sűrített levegő nyomása 6 atm

Sűrített levegő fogyasztás 190 Nl / perc

Porelszívási sebesség 30 mt / mp


Köszönjük érdeklődését!

Ajánlatkéréshez kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket a +36 96 950 667 telefonszámon vagy az info@faiparigepek.hu e-mail címen.


© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu