Kündig Prémium kontakcsiszológép

Kündig Prémium

A prémium modellsorozat szokásos, jól bevált párhuzamos csiszolási technológiát alkalmaz, és kiváló eredményeket nyújt a tömörfa csiszolásával a lakkcsiszoló alkalmazásokig, feltéve, hogy a követelmények nem tartalmaznak nagy fényességet.

Tartós és megbízható

A prémium sorozatú gépeink építését évtizedek óta finomították, és sok évig tartó üzemelés vagy kemény körülmények között is kiváló csiszolási teljesítményt nyújt. A gép mozgó felső része rögzített munkamagasságot tesz lehetővé. A gép akár 1000 kg-os (2000 lb) feldolgozási munkadarabokat is viselhet bármilyen módosítás nélkül. Akár 500 mm-es bemeneti magasságú változatok is rendelkezésre állnak.

Könnyen kezelhető

Minden művelet és beállítás könnyen elérhető - a preferenciától függően, a Kündig gépek automatikusan működtethetők, egyedi automatizált csiszolóprogramokkal, vagy manuálisan, az összes vonatkozó paraméter beállításával. A beépített biztonsági intézkedések kiküszöbölik a súlyos véletlen működési hibák kockázatát. A Kündig csiszolók jól értékelik a könnyű kezelhetőséget.

Egységek

A prémium sorozatunk egységei acél vagy gumírozott kalibráló hengerek, valamint pneumatikus vagy elektronikusan vezérelt, szegmentált párnák. Különböző gyalu- és kefehengerek is rendelkezésre állnak. Mint minden gépünknél, az egységek nagyon stabil támogatást nyújtanak, és az átlagos élettartamot meghaladják. A nagy teljesítményű alkalmazásokhoz és a velük együtt járó szíj élettartamához számos egységmagasság áll rendelkezésre a különböző övhosszúságokhoz (1900, 2000, 2620, 3250 mm).

Munkaszélességek

 
       
650 mm1100mm1350mm1600mm1900mm2200mmEgyéb munkaszélesség kérésre
 

Pneumatikus párna

Jól bevált csiszolótalp-technológia, különösen tömörfa feldolgozáshoz. A folyamatos légcella egyenletes nyomást biztosít a munkadarabra.

Szegmentált pad

A szegmentált párna 35 vagy 22 mm széles szegmensekre van osztva. Ezeket a szegmenseket számítógép vezérli, és a preferenciákat az üzemeltető könnyen és alaposan beállíthatja. Az elektronikusan vezérelt, szegmentált betét különösen hasznos a lakkozott vagy furnérozott részek finom munkadarab-éleinek kezelésében.

Pad - csiszoló papucs opciók

Szegmensek és így a gép bejáratánál az érzékelő görgők 35 vagy 22 mm szélesek. A csiszolandó anyagtól függően különböző csiszolópapír-keménységek állnak rendelkezésre. Két különböző keménység cipő található a gyárból.

Enormatic

A gép a munkadarab vastagságát méri és automatikusan elindítja a csiszolási folyamatot.
 
Érintőkijelző
 
Az üzemeltető választhat az automatikus és testreszabható gyorsindítási programok és a kézi működtetés között az összes vonatkozó paraméter beállításával.
  • Opcionálisan, nagy méretű ipari táblák analóg nélkül

Előtoló szőnyeg

Lakkcsomag

  • Fokozatosan állítható csiszolószalag sebessége
  • Szalagtisztítás légfúvókákkal
  • Extrakciós csatornák
  • 22 mm-es csiszolótalp-szegmensek a szokásos 35 mm-es helyett
  • Különböző típusú szállítószalagok állnak rendelkezésre az alkalmazástól függően
  • Különösen kicsi részeknél kicsi alkatrészek vákuum rendelhető, ami jelentősen nagyobb vákuumhatást eredményez.
  • Speciális alkalmazások esetén vákuumszivattyú teljesítménynövelés áll rendelkezésre
  • Kündig Prémium kontakcsiszológép


Köszönjük érdeklődését!

Ajánlatkéréshez kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket a +36 96 950 667 telefonszámon vagy az info@faiparigepek.hu e-mail címen.


© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu