Essetre Techno FAST ácsipari CNC

Essetre Techno FAST 5 tengelyes CNC ácsipari megmunkáló munkaállomása fix megmunkálóegységgel rendelkezik, ahol a munkadarab mozgatását automatizált behordóegységek végzik. Leginkább a Techno ONE modellhez hasonlít, azznyi különbséggel, hogy itt a megmunkálható alkatrészek mérete kisebb, viszont ez gyorsabb megmunkálást eredményez. A munkadarab szállító asztal korlátlanul bővíthető egy sínrendszer segítségével, így bármilyen hosszúságú munkadarab megmunkálása lehetséges a géppel.

 

A Techno FAST-on a munkadarab behordási és elszedési iránya felcserélhető, így méginkább a rendelkezésre álló helyhez alakítható. Nagyüzemi gép, speciális munkadarabok nagy mennyiségű megmunkálánál kifejezetten termelékeny berendezés.

A kétoldali szerszámtartóknak köszönhetően úgy is beállítható a Techno FAST, hogy amíg a portál bal oldalán végzi a munkát a gép, addig a tőle jobbra eső területre már be lehet készíteni a következő munkadarabot. Ez jelentősen felgyorsítja a munkafolyamatot.

  • Essetre Techno FAST ácsipari CNC megmunkáló központ
  • maximális munkadarab keresztmetszet: 620 x 250 mm
  • motor teljesítménye: 12 kW
  • motor fordulatszáma: 1000-18000 U/min
  • szerszámhelyek száma: 11 db
  • inverter: 22 kW


Köszönjük érdeklődését!

Ajánlatkéréshez kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket a +36 96 950 667 telefonszámon vagy az info@faiparigepek.hu e-mail címen.


© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu