Wravor WRC 1225 AC vízszintes rönkfeldolgozó, rönkhasító fűrész

WRC 1225 AC

Vízszintes szalagfűrészek nagy fűrészüzemhez

Ezeket a fűrészeket az erős felépítésén felül a nagyfokú automatizálás jellemzi, ami minimális munkaerő mellett hozzájárul a nagy forgácsolási képességhez. Fejlesztésük teljesen automatizált rendszerrel történik, a vágási vastagság és a mozgások automatikus beállításával. A legtöbb esetben a gyártósorban logdeck, kihordott szállítószalagok és multirips rendszerekkel vannak összekötve.

Wravor magyar nyelvű katalógus

Wravor WRC 1225 AC rönkhasító szalagfűrész

  • Wravor WRC 1225 AC vízszintes rönkfeldolgozó, rönkhasító fűrész

Vízszintes szalagfűrész közepes termelési kapacításra. A berendezés nagy mennyiségű rönk feldolgozására alkalamas. A gép speciálisan kialakított döntött fűrészművel rendelkezik . Ezáltal a fűrészlap szögben érkezik belépéskor. Előnye, hogy a lapra érkező erőhatás eloszlik kímélve a lapot  illetve nagyobb vágási kapacitást érhető el mivel a fa rostjait nem egyenesen hanem szögben vágja el. Kiemelendő a csúszó felületek közé filcből készült anyagot helyeztek el. A gép így a fűrészpor által ért kopásnak minimálisan van kitéve. Speciális több lépcsős tisztító rendszerrel rendelkezik növelve a gép élettertamát és csökkentve a karbantartási időt. A váz erős “I” gerendából készült biztosítva a robosztusságot és a vibráció mentességet. A vezető sínen nagy kopássállóságú speciális fémből készült koptató réteg került felheggesztésre. A fűrészmű 4x4 nagy átmérőjű görgőkön keresztűl mozog stabilan tartva a fűrészmű mozgását. Külön motor emeli le-fel illetve előre –hátra a berendezést. A rönkmegfogó és rönkforgató egységek is nagy falvastagságú anyagokból készülnek. A berendezés működését az operator egy vezérlőpulton keresztül végzi egy üléssel felszerelve, így a 8 órás munkavégzést kényelembe tudja végrehajtani kellő figyelme mellett. 

Wravor WRC 1225 AC szalagfűrész technikai adatok
Műszaki adatok
A főkerekek átmérője [mm]1200
A főkerekek szélessége [mm]125
Max. rönkö átmérő (Dmax) [mm]Φ 1250 mm
Max. A pengevezetők közötti szélesség (Gmax) [mm]1250
Szalagfűrészlap hossza / szélessége [mm]8685/150 mm
Max. Vágott lemez vastagsága (Hmax) [mm]320
Max. A markolatok közötti szélesség (Vmax) [mm]710
Motor típusa + (el. Mechanikus fék / frekvenciaváltó) [kW]30-45 Kw
Vágási kapacitás [m 3 / 8h *]43 m3 / 8h-ig
Max. A fejtámla magassága (Emax) [mm]1100
A fűrésztelep szélessége (Y) [cm]6350
A fűrésztelep teljes magassága (Z) [cm]4200 (4300)

Egy Wravor WRC 1225 AC vízszintes rönkfeldolgozó működés közben:

 


Köszönjük érdeklődését!

Ajánlatkéréshez kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket a +36 96 950 667 telefonszámon vagy az info@faiparigepek.hu e-mail címen.


© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu