Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Keressen minket a Facebook-on!

Walter WD 250/350 KBA duplatengelyes sorozatvágó

Walter WD 250/350 KBA duplatengelyes sorozatvágó láncos előtolással. Robosztus nagy falvastagságú fémlemezből készült elektro hegesztett  váz jellemzi a berendezést. Elengedhetetlen a folyamat során fellépő rezonancia miatt. Fontos , hogy a vázszerkezet elnyelje a rezgést , így tudjuk elérni a minőségi és pontos méretet és alapanyag felületi minőséget. A berendezés rendelkezik CE minősítéssel.

  • Walter WD 250/350 KBA duplatengelyes sorozatvágó
  • Walter WD 250/350 KBA duplatengelyes sorozatvágó berendezés

Robosztus nagy falvastagságú fémlemezből készült elektro hegesztett  váz jellemzi a berendezést. Elengedhetetlen a folyamat során fellépő rezonancia miatt. Fontos , hogy a vázszerkezet elnyelje a rezgést , így tudjuk elérni a minőségi és pontos méretet és alapanyag felületi minőséget. A berendezés rendelkezik CE minősítéssel. A berendezésen megtalálhatóak a biztonsági védőberendezések és reteszek, ami elengedhetetlen a biztonságos munkavégzéshez. A visszacsapásgátló lemez nagy vastagságú fémből készült egység. Célja meggátolni az esetlegesen leváló anyag kirepülését a gépből. Az anyagelakadás következtében a gép automatikusan leáll, ami a visszacsapásgátlóra szerelt reteszes vészleállító vezérel. A felső vezérlőpultról lehet a berendezés egységeit ki-be kapcsolni. Itt találhatóak a külön-külön indítható motorok, melyek csillag-deltában indulnak el. Található még  egy potméteres előtoló motor szabályzó egység is. Az anyagvastagságnak megfelelő értéket lehet beállítani rajta. A két ampermérő óra segítségével tudjuk figyelemmel kísérni a fűrészlapok éltartalmát. Amennyiben magasabb érték jelenik meg a kijelzőn nagy valószínűség szerint a gép magasabb teljesítményt vesz fel-tehát a lapok vesztik el optimális élüket. A duplatengelyes sorozatvágó és a nagy motorteljesítmény következtében lehetőség van akár 170 mm vastagságú anyagot is egy lépcsőben feldolgozni. Maximálisan tengelyenként akár 15 db fűrészlap is felhelyezhető. Az előtolás egymással párhuzamosan futó láncok alkotják így az anyag továbbítása vágás során is egyenletes.

Walter WD 250/350 KBA sorozatvágó technikai adatok:
Előtolási sebesség 25 m/perc
Feszültség 380 Volt
Fűrésztárcsa átmérő300 mm
Gép súlya1600 Kg
Hossz2890 mm
Magasság1477 mm
Maximális anyagvastagság170 mm
Motor sebessége1400ford/perc
Munkaszélesség650 mm
Szélesség1305 mm
Teljesítmény18 kW

Dupla tengelyes sorozatvágás-Walter WD 250/350KBA géppel:


Köszönjük érdeklődését!

Ajánlatkéréshez kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket a +36 96 950 667 telefonszámon vagy az info@faiparigepek.hu e-mail címen.


© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu