Feliratkozott már hírlevelünkre?

Ha nem, iratkozzon fel mihamarabb, hogy elsőként értesülhessen legújabb híreinkről, ajánlatainkról!

Legfrissebb híreink

Dolgozz velünk!

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC 1000 A részletek: WRAVOR 1000 Vízszintes szalagfűrész  - Hidraulikus rögzítés, Szögtámasszal Rönkforgatóval- 3 ° -os döntés  

Egy igazán ütős apszabászgép

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Keressen minket a Facebook-on!

Tajfun - Ipari minőség a tűzifa vágásban

Tajfun hasítógépek kicsiknek és nagyoknak már bőven vannak a piacon. Lassan egy magára valamit is adó vidéki házban éppúgy alaptartozék lesz, mint a fűnyíró és az építkezésből ott ragadt betonkeverő.

 

Az erdészetek, tüzépek és faanyag kereskedők kiszolgálása azonban már túlmutat a klasszikus alapgépek teljesítményén. A Szlovén TAJFUN cég elsősorban erdészeti technológiákat fejleszt. Ebbe a portfólióba illesztették bele a profi és minden tekintetben ipari szintű felhasználóknak konstruált RCA sorozatot.

Tajfun RCA 380

Tajfun RCA 380

A tűzifavágás új dimenziója egy könnyen kezelhető, szinte teljes egészében automatizált rendszert jelent. A rönk felrakását követően a gép elvégzi helyettünk a piszkos munkát.

A gép maximum 48 cm átmérőjű rönköt tud feldolgozni.

 


 

Automatikus adagolás, tetszőlegesen állítható kugli méret

A leszabást egy alsó elrendezésű láncfűrész végzi. Ezt követően a leszabott kuglit egyszerűen áttolja egy hasító csillagon. Ez szintén cserélhető adapter, amelyet a rönkátmérőhöz vagy a hasítási képhez tudunk igazítani.

 

 

A gép termelékenysége jól látszik a videón. A legkisebb típus is rendkívül hatékony. Mindenki jól gondolja meg, van-e elég fája egy ilyen géphez.

Tajfun RCA 380

A meghajtást nomád körülményekhez igazították. Lehet kardános vagy független motoros opcióval is rendelni. Részletes információkért a hazai kereskedőhöz érdemes fordulni.

A cikket készítette a Robinwood.

2017-01-25


További híreink >

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu