Feliratkozott már hírlevelünkre?

Ha nem, iratkozzon fel mihamarabb, hogy elsőként értesülhessen legújabb híreinkről, ajánlatainkról!

Legfrissebb híreink

Dolgozz velünk!

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC 1000 A részletek: WRAVOR 1000 Vízszintes szalagfűrész  - Hidraulikus rögzítés, Szögtámasszal Rönkforgatóval- 3 ° -os döntés  

Egy igazán ütős apszabászgép

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Keressen minket a Facebook-on!

Szalagfűrész, a fával dolgozó embereknek

Igazi klasszikus darab, az asztalos műhelyek elengedhetetlen bútordarabja (hogy ezzel a látványos képzavarral éljünk).
Nagyszerűsége elsősorban egyszerűségében rejlik, de senki ne higgye, hogy ez elvesz az értékéből.

 

 

 

A Centauro

Sok neves gyártó terméke található a hazai piacon, melyek közül az egyik legpatinánsabb az olasz Centauro. Ők voltak az elsők Olaszországban, akik acél mellett magas minőségű öntvényeket használtak fel a gépek gyártásához. A gyártást 1946-ban kezdték el és nagyon gyorsan óriási népszerűségre tettek szert. Idehaza is elsősorban a szalagfűrész kínálatukról ismert a márka, pedig 1970 óta gyártanak esztergagépeket, mostanra már elektronikus és numerikus vezérlésű változatban is.


A gépgyártás mellett saját öntvénygyára van a cégnek, ahol a faipari gépgyártás kiszolgálása mellett külsős gépgyártó cégeknek is szállítanak speciális öntvényeket. Jelen vannak a fémfeldolgozás, a textilipar és a mezőgazdasági gépgyártás területén is.

Mint sok más faipari gépnél, a szalagfűrész esetében is a masszív vas adja a stabilitást és ez jelenti a pontosság alapját is. Tehát a tökéletesen centírozott öntvény szalagvezető tárcsákat és a masszív gépvázat tekintsük evidenciának. Precíz beállítási lehetőséget biztosító alsó- és felső szalagvezető adapterek biztosítják a szalag pontos futását. Az ergonómikus dönthető acél asztalon vezető vonalzót és gérvágó adaptert egyaránt használhatunk. A vezető vonalzó egyszerűen és pontosan állítható, többek között a nagyítólencsés skála leolvasásnak köszönhetően.

 

2016-09-22


További híreink >

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu