Feliratkozott már hírlevelünkre?

Ha nem, iratkozzon fel mihamarabb, hogy elsőként értesülhessen legújabb híreinkről, ajánlatainkról!

Legfrissebb híreink

Dolgozz velünk!

Egy új csapatot építünk! - Találd meg a helyed! Keressük az új csapattársunkat, aki jó kedvvel, büszkén és önállóan képviseli cégünket az ország egyes területein. Szeret kapcsolatot építeni, és a vevői igényekre megfelelő és racionális megoldásokat találni. Vevőinkkel közösen fejleszteni az iparágat úgy hogy mindenki elégedett legyen. Fő területünk a fűrész és raklapgyártó üzemek, a faablak gyártó üzemek, valamint a bútorlap felhasználó üzemek szakszerű kiszolgálása. Új értékesítő kollégánknak lehetősége van folyamatos fejlődésre és tanulásra, valamint saját céljainak elérésére.

Egy igazán ütős lapszabászgép

Lohmeyer FKS lapszabászgép -  A első vágás pontossága meghatározza a termék minőségét. Lapszabász körfűrész gépeinket a minőség és folyamatos termelésre válogattuk össze. Gépinket a könnyű és átlátható kezelhetőség, és a magas műszaki színvolnal jellemzi. Lapszabász gépeink precíz és pontos vágást tesznek lehetővé. Gépeinken 350-550 mm fűrészlap használható, mely önálló elővágóművel vannak felszerelve.

Casati: minden, ami a furnérozáshoz szükséges

Pontosabban minden, ami a konfekcionáláshoz és a teríték képzéshez szükséges. Olaszországban nem nehéz olyan kis családi vállalkozásba botlani, amelyről hamar kiderül, hogy évtizedek óta egy szakterületen dolgozik és nem mellesleg nagyon profi. Ilyen a Casati is. 1946 ban indították el a családi vállalkozásukat, azóta már a harmadik generáció dolgozik a faipar ezen kis szegmensében.

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Keressen minket a Facebook-on!

Pilous, acélos múlttal a fák között

Klasszikus garázsvállalkozásnak indult, mára Európa-szerte ismert gépgyártóvá vált a brnoi cég.
1994-ben kezdtek a fémipar számára speciális fűrészgépeket gyártani. Később kerültek a gyártási portfólióba a faiparnak szánt vízszintes szalagfűrészgépek.

 

A cég jelenleg több mint

40 féle gépet kínál ebben a kategóriában.

A vízszintes szalagfűrész korábban a helyszíni fafeldolgozás klasszikus gépe volt, mára kicsit változott a róla kialakult kép. Nyilván az elsődleges szempont most is a mobilitás, de azért akad még néhány előnyös tulajdonság.
A fókuszban itt is az elsődleges faipar áll. Ugyanakkor a Pilous nemcsak bazi nagy monstrumokat gyárt, hanem tényleg kínál belépő kategóriát, annak minden könnyedségével.

A kézi előtolású gépeik akár egy asztalosműhely számára is alternatívát jelenthetnek.
Persze nem fenyő fűrészárú kereskedelmi célú előállítására, de ha valaki ritka keménylombos fákkal szeret dolgozni, esetleg ideje és türelme van gyümölcsfák szakszerű feldolgozására és ezt nem akarja másra bízni, annak jól jöhet egy ilyen gép. A vékony fűrészszalag és a technológiából adódóan nincs anyagkihasadás.

Pilous CTR550 vízszintes szalagfűrész

A CTR550-es egy egyszerű, mondhatni tárgyilagos kis gép:

  • semmi flanc,
  • kézi előtolás,
  • szerény termelékenység,
  • viszont pontos munka és egyszerű kezelhetőség.

A gépeket már bimetál szalagok használatához tervezték. Kiváló társ lehet speciális ács munkákhoz, faház építőknek.

Mi is az a bimetál szalag?
A bimetál fűrészszalagok gyártása a fáradásálló, magas króm tartalmú acél hátszalagon alapul. Az anyag összetétele biztosítja, hogy a szalag kellően rugalmas legyen. Erre a hátszalagra aztán elektron- vagy lézersugárral 0.8-1.2 mm széles gyorsacél szalagot hegesztenek.
A marás során a hegesztett gyorsacél szalagon keresztül marják a fogakat. Így a fogak forgácsoló felülete gyorsacél részen, a fogárok viszont már rugóacélban van.
Ezt követi a kihajtogatás vagy terpesztés aminek nyomán a szalag nem szorul majd be a faanyagba. Végül edzik a fűrészszalagokat, így a gyorsacél fogak kellően kemények és éltartóak lesznek.

2017-01-25


További híreink >

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu