Feliratkozott már hírlevelünkre?

Ha nem, iratkozzon fel mihamarabb, hogy elsőként értesülhessen legújabb híreinkről, ajánlatainkról!

Legfrissebb híreink

Salvamac optimalizáló fűrészek

ÉLMÉNYOPTIMALIZÁLÁS ÉS INNOVÁCIÓ Sokéves tapasztalat a famegmunkáló gépek  területén, több mint 250 telepítés az Egyesült  Királyságban és Írországban, közel 85 százalé- kos export részesedés és exponenciálisan nö- vekvő bevételek, annak köszönhetően, hogy a  termékeket, az egyes piacok sajátosságait és  még inkább a valós felhasználók igényeit he- lyezik a középpontba. 

Dolgozz velünk!

Egy új csapatot építünk! - Találd meg a helyed! Keressük az új csapattársunkat, aki jó kedvvel, büszkén és önállóan képviseli cégünket az ország egyes területein. Szeret kapcsolatot építeni, és a vevői igényekre megfelelő és racionális megoldásokat találni. Vevőinkkel közösen fejleszteni az iparágat úgy hogy mindenki elégedett legyen. Fő területünk a fűrész és raklapgyártó üzemek, a faablak gyártó üzemek, valamint a bútorlap felhasználó üzemek szakszerű kiszolgálása. Új értékesítő kollégánknak lehetősége van folyamatos fejlődésre és tanulásra, valamint saját céljainak elérésére.

Egy igazán ütős lapszabászgép

Lohmeyer FKS lapszabászgép -  A első vágás pontossága meghatározza a termék minőségét. Lapszabász körfűrész gépeinket a minőség és folyamatos termelésre válogattuk össze. Gépinket a könnyű és átlátható kezelhetőség, és a magas műszaki színvolnal jellemzi. Lapszabász gépeink precíz és pontos vágást tesznek lehetővé. Gépeinken 350-550 mm fűrészlap használható, mely önálló elővágóművel vannak felszerelve.

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Keressen minket a Facebook-on!

Már Magyarországon is elérhetők a Lohmeyer faipari gépei

A faipari gépgyártás területén régóta jelen van a kínai indusztriális háttér. Az európai piacok mind a mai napig fenntartással kezelik a távol-keleti gyártóktól származó gépeket. Ugyanakkor a minőségellenőrzést többnyire a megrendelő ország végzi és, ha belegondolunk, senki sem engedheti meg magának, hogy ‘lekínaiazzák’ a termékét.

 

Vannak gyártók, akik szemlesütve hallgatnak és van néhány, aki nem csinál belőle titkot.

A Lohmeyer ilyen.

Lohmeyer


Sose láttam élőben, de ezt nemsokára pótolni fogom. Én magam kissé sznob vagyok ezen a téren és valahogy nagyobb a bizodalmam az európai termékekbe, ugyanakkor fel sem merül bennem, hogy az iPhone kínai. Pedig de.
Szóval,

a Lohmeyer német gyökerekkel bíró kínai gyártású faipari gépcsalád.

A kínálat a lapszabász gépektől a táblafelosztón és a CNC megmukálóközpontokon át az élzáró automatákig terjed. Egyszerű gépek, már amennyire ebben a kategóriában használható ez a kifejezés.

Lohmeyer

 

Elektronika és vezérlés Siemens. Design, fejlesztés made in Germany.

A gyár évi 10 000 géppel van jelen a piacon. A kínálatot raktárról is elérhetik a vásárlók. A decentralizált értékesítési felépítésnek köszönhetően kéthetes(!) szállítási határidővel megjöhet az új vas. Az európai értékesítési partnereket a német központ szervizmérnökei oktatják.

Ma Magyarországon két táblafelosztó és 5db lapszabászgép tekinthető meg termelési körülmények között. Amennyiben valaki szeretne látni testközelből egy eredeti Lohmeyert, akkor keressen minket bizalommal.

Táblafelosztó gép

Lapszabász gép

A cikket készítette a Robinwood.

2016-09-24


További híreink >

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu