Feliratkozott már hírlevelünkre?

Ha nem, iratkozzon fel mihamarabb, hogy elsőként értesülhessen legújabb híreinkről, ajánlatainkról!

Legfrissebb híreink

Casati: minden, ami a furnérozáshoz szükséges

Pontosabban minden, ami a konfekcionáláshoz és a teríték képzéshez szükséges. Olaszországban nem nehéz olyan kis családi vállalkozásba botlani, amelyről hamar kiderül, hogy évtizedek óta egy szakterületen dolgozik és nem mellesleg nagyon profi. Ilyen a Casati is. 1946 ban indították el a családi vállalkozásukat, azóta már a harmadik generáció dolgozik a faipar ezen kis szegmensében.

Gyors, erős, robusztus, Dinaco

A rönkhasító szalagfűrész nem egy bonyolult lélek. Korábban nem is vártak el tőle szofisztikált gondolatokat, legyen erős, pontos, kitartó és brutális. Persze, ha belegondolunk, ez nem is olyan kevés.

Furnér illesztőgép A Stonewood Kft. kínálatában

A Furniertechnik furnérillesztő berendezés integrált ragasztó-felhordó egységgel rendelkezik, és a furnérlapokat hosszanti irányban szinte teljesen fugamentes formában ragasztja össze. A géppel már előre ragasztózott furnért is fel lehet dolgozni.

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Keressen minket a Facebook-on!

Casati: minden, ami a furnérozáshoz szükséges

Pontosabban minden, ami a konfekcionáláshoz és a teríték képzéshez szükséges. Olaszországban nem nehéz olyan kis családi vállalkozásba botlani, amelyről hamar kiderül, hogy évtizedek óta egy szakterületen dolgozik és nem mellesleg nagyon profi.
Ilyen a Casati is. 1946 ban indították el a családi vállalkozásukat, azóta már a harmadik generáció dolgozik a faipar ezen kis szegmensében.

 

Casati

A portfólió kizárólag a furnér technológiához köthető. A kínálatban precíziós furnér vágók, vágó- és élmaró gépek, furnérragasztó és varrógépek, hulladék aprítók és tekercselő gépek, valamint CNC furnérvágó gépek szerepelnek.
Azt gondolhatnánk, hogy a dekor gyártás egyre fotorealisztikusabb felületei, valamint a szinkron dekoros textúrák kiszorították a munka és technológia igényes furnérozást.

Valójában azonban inkább feljebb tolták egy szinttel. Azok, akik gyakran látogatnak külföldi kiállításokat, láthatták, hogy az elmúlt években

a fa, mint bútoripari alapanyag a luxus kategóriába lépett.

Számos esetben szinte már csak effektként kerül elő. Nyilván vannak olyan felhasználási helyek, mint például a konyha, ahol az új és ellenálóbb anyagok kiszorítják a fát. Ugyanakkor exkluzivitásával és presztizsével továbbra is a minőség szimbóluma.

A furnér érzékeny alapanyag: odafigyelést, törődést és szakértelmet igényel. Pontos, kitörésmentes vágáshoz precíz késvezetéssel és nyomógerendával felszerelt, egy vagy két késes vágógépeket kínálnak. Minden esetben masszív acél gépváz adja a stabilitást.

Casati

Toldáshoz, nagy üzemeket kiszolgáló automata furnér ragasztók mellett azok számára is tudnak alternatívát kínálni, akik csak egy-egy projekthez szeretnének terítéket összeállítani. Kis teljesítményű furnér ragasztógépeik nem folyamatos munkára vannak tervezve. Elektromos fűtőszál és az állítható előtolásnak köszönhetően azonban egyszerű és hatékony gépek.

Casati

Míg a fenti kategóriában sok más gyártó is képviselteti magát, addig CNC furnér maró szabászgépet kevesen gyártanak.
Tetszőleges formák kivágása CNC megmunkáló központon gyakorlatilag tized milliméter pontossággal történik. Tagolt formákat, összetett terítékeket gyárthatunk, nyilván a CNC megmunkálás minden ismert előnyével együtt.
Tehát ha tervezünk egy furnéros ajtót és elkészítünk belőle pár darabot, de fél év múlva valaki szeretne még rendelni, akkor csak kiemeljük az adatbázisból és már gyártható is.

A cikket készítette a Robinwood.

2017-04-19


További híreink >

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu