Feliratkozott már hírlevelünkre?

Ha nem, iratkozzon fel mihamarabb, hogy elsőként értesülhessen legújabb híreinkről, ajánlatainkról!

Legfrissebb híreink

Dolgozz velünk!

Egy új csapatot építünk! - Találd meg a helyed! Keressük az új csapattársunkat, aki jó kedvvel, büszkén és önállóan képviseli cégünket az ország egyes területein. Szeret kapcsolatot építeni, és a vevői igényekre megfelelő és racionális megoldásokat találni. Vevőinkkel közösen fejleszteni az iparágat úgy hogy mindenki elégedett legyen. Fő területünk a fűrész és raklapgyártó üzemek, a faablak gyártó üzemek, valamint a bútorlap felhasználó üzemek szakszerű kiszolgálása. Új értékesítő kollégánknak lehetősége van folyamatos fejlődésre és tanulásra, valamint saját céljainak elérésére.

Egy igazán ütős lapszabászgép

Lohmeyer FKS lapszabászgép -  A első vágás pontossága meghatározza a termék minőségét. Lapszabász körfűrész gépeinket a minőség és folyamatos termelésre válogattuk össze. Gépinket a könnyű és átlátható kezelhetőség, és a magas műszaki színvolnal jellemzi. Lapszabász gépeink precíz és pontos vágást tesznek lehetővé. Gépeinken 350-550 mm fűrészlap használható, mely önálló elővágóművel vannak felszerelve.

Casati: minden, ami a furnérozáshoz szükséges

Pontosabban minden, ami a konfekcionáláshoz és a teríték képzéshez szükséges. Olaszországban nem nehéz olyan kis családi vállalkozásba botlani, amelyről hamar kiderül, hogy évtizedek óta egy szakterületen dolgozik és nem mellesleg nagyon profi. Ilyen a Casati is. 1946 ban indították el a családi vállalkozásukat, azóta már a harmadik generáció dolgozik a faipar ezen kis szegmensében.

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Keressen minket a Facebook-on!

Casati: minden, ami a furnérozáshoz szükséges

Pontosabban minden, ami a konfekcionáláshoz és a teríték képzéshez szükséges. Olaszországban nem nehéz olyan kis családi vállalkozásba botlani, amelyről hamar kiderül, hogy évtizedek óta egy szakterületen dolgozik és nem mellesleg nagyon profi.
Ilyen a Casati is. 1946 ban indították el a családi vállalkozásukat, azóta már a harmadik generáció dolgozik a faipar ezen kis szegmensében.

 

Casati

A portfólió kizárólag a furnér technológiához köthető. A kínálatban precíziós furnér vágók, vágó- és élmaró gépek, furnérragasztó és varrógépek, hulladék aprítók és tekercselő gépek, valamint CNC furnérvágó gépek szerepelnek.
Azt gondolhatnánk, hogy a dekor gyártás egyre fotorealisztikusabb felületei, valamint a szinkron dekoros textúrák kiszorították a munka és technológia igényes furnérozást.

Valójában azonban inkább feljebb tolták egy szinttel. Azok, akik gyakran látogatnak külföldi kiállításokat, láthatták, hogy az elmúlt években

a fa, mint bútoripari alapanyag a luxus kategóriába lépett.

Számos esetben szinte már csak effektként kerül elő. Nyilván vannak olyan felhasználási helyek, mint például a konyha, ahol az új és ellenálóbb anyagok kiszorítják a fát. Ugyanakkor exkluzivitásával és presztizsével továbbra is a minőség szimbóluma.

A furnér érzékeny alapanyag: odafigyelést, törődést és szakértelmet igényel. Pontos, kitörésmentes vágáshoz precíz késvezetéssel és nyomógerendával felszerelt, egy vagy két késes vágógépeket kínálnak. Minden esetben masszív acél gépváz adja a stabilitást.

Casati

Toldáshoz, nagy üzemeket kiszolgáló automata furnér ragasztók mellett azok számára is tudnak alternatívát kínálni, akik csak egy-egy projekthez szeretnének terítéket összeállítani. Kis teljesítményű furnér ragasztógépeik nem folyamatos munkára vannak tervezve. Elektromos fűtőszál és az állítható előtolásnak köszönhetően azonban egyszerű és hatékony gépek.

Casati

Míg a fenti kategóriában sok más gyártó is képviselteti magát, addig CNC furnér maró szabászgépet kevesen gyártanak.
Tetszőleges formák kivágása CNC megmunkáló központon gyakorlatilag tized milliméter pontossággal történik. Tagolt formákat, összetett terítékeket gyárthatunk, nyilván a CNC megmunkálás minden ismert előnyével együtt.
Tehát ha tervezünk egy furnéros ajtót és elkészítünk belőle pár darabot, de fél év múlva valaki szeretne még rendelni, akkor csak kiemeljük az adatbázisból és már gyártható is.

A cikket készítette a Robinwood.

2017-04-19


További híreink >

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu