Feliratkozott már hírlevelünkre?

Ha nem, iratkozzon fel mihamarabb, hogy elsőként értesülhessen legújabb híreinkről, ajánlatainkról!

Legfrissebb híreink

Dolgozz velünk!

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC 1000 A részletek: WRAVOR 1000 Vízszintes szalagfűrész  - Hidraulikus rögzítés, Szögtámasszal Rönkforgatóval- 3 ° -os döntés  

Egy igazán ütős apszabászgép

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Keressen minket a Facebook-on!

Bimatic nullfugás élzárás

A Bimatic cég bemutattal a kisüzemek számára is elérhető nullfugás élzárógépet. A gyár kizárólag élzáró gépeket gyár a világ számos pontjára.

 

A nullfugás éllezárás a bútoripar slágere, megjelenése óta népszerűsége töretlenül nő. Ennek oka kétségtelenül az általa elérhető igényes, egyöntetű megjelenés, de fontos megemlíteni a jó hőtűrő képességet és vízállóságot is. A technológia híre a megrendelők körében is terjed, erre pedig a gyártóknak reagálniuk kell, de hogyan? 

Bimatic nullfuga

Egyetlen technológiai módosítás miatt új gépet vásárolni komoly felelősség, megtérülésre csak hosszú távon lehet számítani, és mi lesz a régi élzáró berendezéssel?

 bimatic prima nullafuga

 

A német és olasz gyártók is ezzel a technológiával építik gépeiket, így a már használatban lévő berendezéseikbe is beépíthető a rendszer. Az eredmény Nullfugás élzárást az Ön műhelyébe is! A nullfugás éllezárás a bútoripar slágere, megjelenése óta népszerűsége töretlenül nő. Ennek oka kétségtelenül az általa elérhető igényes, egyöntetű megjelenés, de fontos megemlíteni a jó hőtűrő képességet és vízállóságot is. A technológia híre a megrendelők körében is terjed, erre pedig a gyártóknak reagálniuk kell, de hogyan? pedig kiváló minőség, relatív alacsony beruházási költség mellett. Az eredeti gép funkciói megmaradnak, és igény esetén az "átkapcsolás" a hagyományos termelés és a forró levegős, nullfugás gyártás között kevesebb, mint öt perc alatt megoldható. A technológia nagy előnye, hogy mivel nincs ragasztó, nem kell a tárolásáról és az adagolásáról sem gondoskodni, és a szennyeződések is elkerülhetőek. Az ilyen korszerű élzárási technológiát használók kevesebb utómunkával számolhatnak, és az élanyag leválásából, elszíneződéséből származó reklamációk is el fognak maradni. 

Bimatic challenge nullfugás élzárógép

 

A rendszer előnyei: 

  • Elégedett ügyfelek a magas színvonalú késztermék miatt. 
  • Problémamentes és gyors átkapcsolás a L-TEC és a hagyományos eljárás között.
  • Racionális gyártás, a külön ragasztóanyaggal járó logisztika, tárolás, adagolás megszüntethető, az időigényes olvadéktakarítás többé nem szükséges.
  • Magasabb piaci árak kérhetőek a késztermékért.
  • Kimagasló ár/érték arány a többi versenytárhoz képest.

Nullfugás élzárás

 

2015-12-19


További híreink >

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu