Feliratkozott már hírlevelünkre?

Ha nem, iratkozzon fel mihamarabb, hogy elsőként értesülhessen legújabb híreinkről, ajánlatainkról!

Legfrissebb híreink

Salvamac optimalizáló fűrészek

ÉLMÉNYOPTIMALIZÁLÁS ÉS INNOVÁCIÓ Sokéves tapasztalat a famegmunkáló gépek  területén, több mint 250 telepítés az Egyesült  Királyságban és Írországban, közel 85 százalé- kos export részesedés és exponenciálisan nö- vekvő bevételek, annak köszönhetően, hogy a  termékeket, az egyes piacok sajátosságait és  még inkább a valós felhasználók igényeit he- lyezik a középpontba. 

Dolgozz velünk!

Egy új csapatot építünk! - Találd meg a helyed! Keressük az új csapattársunkat, aki jó kedvvel, büszkén és önállóan képviseli cégünket az ország egyes területein. Szeret kapcsolatot építeni, és a vevői igényekre megfelelő és racionális megoldásokat találni. Vevőinkkel közösen fejleszteni az iparágat úgy hogy mindenki elégedett legyen. Fő területünk a fűrész és raklapgyártó üzemek, a faablak gyártó üzemek, valamint a bútorlap felhasználó üzemek szakszerű kiszolgálása. Új értékesítő kollégánknak lehetősége van folyamatos fejlődésre és tanulásra, valamint saját céljainak elérésére.

Egy igazán ütős lapszabászgép

Lohmeyer FKS lapszabászgép -  A első vágás pontossága meghatározza a termék minőségét. Lapszabász körfűrész gépeinket a minőség és folyamatos termelésre válogattuk össze. Gépinket a könnyű és átlátható kezelhetőség, és a magas műszaki színvolnal jellemzi. Lapszabász gépeink precíz és pontos vágást tesznek lehetővé. Gépeinken 350-550 mm fűrészlap használható, mely önálló elővágóművel vannak felszerelve.

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Keressen minket a Facebook-on!

Bimatic nullfugás élzárás

A Bimatic cég bemutattal a kisüzemek számára is elérhető nullfugás élzárógépet. A gyár kizárólag élzáró gépeket gyár a világ számos pontjára.

 

A nullfugás éllezárás a bútoripar slágere, megjelenése óta népszerűsége töretlenül nő. Ennek oka kétségtelenül az általa elérhető igényes, egyöntetű megjelenés, de fontos megemlíteni a jó hőtűrő képességet és vízállóságot is. A technológia híre a megrendelők körében is terjed, erre pedig a gyártóknak reagálniuk kell, de hogyan? 

Bimatic nullfuga

Egyetlen technológiai módosítás miatt új gépet vásárolni komoly felelősség, megtérülésre csak hosszú távon lehet számítani, és mi lesz a régi élzáró berendezéssel?

 bimatic prima nullafuga

 

A német és olasz gyártók is ezzel a technológiával építik gépeiket, így a már használatban lévő berendezéseikbe is beépíthető a rendszer. Az eredmény Nullfugás élzárást az Ön műhelyébe is! A nullfugás éllezárás a bútoripar slágere, megjelenése óta népszerűsége töretlenül nő. Ennek oka kétségtelenül az általa elérhető igényes, egyöntetű megjelenés, de fontos megemlíteni a jó hőtűrő képességet és vízállóságot is. A technológia híre a megrendelők körében is terjed, erre pedig a gyártóknak reagálniuk kell, de hogyan? pedig kiváló minőség, relatív alacsony beruházási költség mellett. Az eredeti gép funkciói megmaradnak, és igény esetén az "átkapcsolás" a hagyományos termelés és a forró levegős, nullfugás gyártás között kevesebb, mint öt perc alatt megoldható. A technológia nagy előnye, hogy mivel nincs ragasztó, nem kell a tárolásáról és az adagolásáról sem gondoskodni, és a szennyeződések is elkerülhetőek. Az ilyen korszerű élzárási technológiát használók kevesebb utómunkával számolhatnak, és az élanyag leválásából, elszíneződéséből származó reklamációk is el fognak maradni. 

Bimatic challenge nullfugás élzárógép

 

A rendszer előnyei: 

  • Elégedett ügyfelek a magas színvonalú késztermék miatt. 
  • Problémamentes és gyors átkapcsolás a L-TEC és a hagyományos eljárás között.
  • Racionális gyártás, a külön ragasztóanyaggal járó logisztika, tárolás, adagolás megszüntethető, az időigényes olvadéktakarítás többé nem szükséges.
  • Magasabb piaci árak kérhetőek a késztermékért.
  • Kimagasló ár/érték arány a többi versenytárhoz képest.

Nullfugás élzárás

 

2015-12-19


További híreink >

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu