Feliratkozott már hírlevelünkre?

Ha nem, iratkozzon fel mihamarabb, hogy elsőként értesülhessen legújabb híreinkről, ajánlatainkról!

Legfrissebb híreink

Dolgozz velünk!

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC 1000 A részletek: WRAVOR 1000 Vízszintes szalagfűrész  - Hidraulikus rögzítés, Szögtámasszal Rönkforgatóval- 3 ° -os döntés  

Egy igazán ütős apszabászgép

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Keressen minket a Facebook-on!

Bi-Matic élzáró kompromisszumok nélkül

Az élzárás az egyik legkényesebb technológiai feladat a bútorgyártás során, ezért olyan gépet kell választani mely hosszútávon képes versenyképes minőséget biztosítani a vállalkozás számára. Hazánkban az Iwood által forgalmazott, olasz Bi-Matic társaság gépeinek széles spektrumából könnyen választhatunk ilyet.

 

Az 1979-ben alapított cég az élzárás specialistája, évtizedek óta készítik teljesen automata gépeiket. Termékeikre jellemző a moduláris felépítésből adódó páratlan rugalmasság. Minőségi élzáró gépeikkel elsősorban a kis- és középüzemeket célozzák meg. A Bi-Matic Prima sorozat a kisebb üzemek megbízható társa. Automata élzárás akár 40 mm vastag munkadarabon, 0,4-3 mm-es éllezáró anyaggal, mindezt kompakt méretekkel és versenyképes árral. A „csomag” tartalma: előmaró egység, végvágó fűrész, szintbemaró egység, citling, lap citling, polírozó egység. A gép szerkezete masszív acélváz, a ragasztó adagoló teflonbevonatú,1.5 literes tartály szolgál a granulátumos kötőanyag befogadására. A felfűtési idő mindössze hét perc, ez után maximum 6 méter/ perc-es előtolással dolgozhat.

Bimatic challenge élzárógép

A Bi-Matic Challenge sorozat mindent tud, amit a Prima, tehát mindent ami a minőségi élzáráshoz kell – csak egy kicsit jobban. Például nagyobb előtolási sebességgel (akár 9 m/s), dönthető végvágó egységgel van felszerelve, sőt opciós végkerekítő egységgel is rendelkezhet, valamint még rövidebb a felfűtési idő is. A sorozat gépei különböző vezérlési megoldásokkal érhetőek el. Az operátor kényelmét szolgáló egység a berendezés „etető” oldalán helyezkedik el, és az egyszerű „mechanikus” beállítású kivitel mellet kérhető PLC vezérléssel , 5,7” vagy 17” színes kijelzős, a beállításokat menteni is képes rendszerrel. A Dynamic sorozat gépei a kisebb testvérek jó tulajdonságai mellett képesek még vastagabb, akár 8 mm-es élanyag felragasztására, és tovább növelt előtolási sebességgel rendelkeznek. Választható nútoló és dönthető polírozó egységgel felszerelt változat is.

BI-MATIC a környezetre is gondolt, újrafelhasznált anyagok jelennek meg a gép szerkezetében (vas, acél, alumínium), és általános a környezetbarát kenőanyagok használata, de az energiatakarékos technológia is mindig fontos szempont a tervezés során. A különböző megmunkáló egységek működése nem folyamatos csak akkor „dolgoznak” ha szükséges és energiatakarékos a ragasztótartály fűtése (hőn tartása) is, ez a környezettudatos megoldás, az üzemeltető számára pénzben is mérhető.

Bimatic logo - egyenes élzáró gép

2015-12-19


További híreink >

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu