Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Legfrissebb híreink

Casati: minden, ami a furnérozáshoz szükséges

Pontosabban minden, ami a konfekcionáláshoz és a teríték képzéshez szükséges. Olaszországban nem nehéz olyan kis családi vállalkozásba botlani, amelyről hamar kiderül, hogy évtizedek óta egy szakterületen dolgozik és nem mellesleg nagyon profi. Ilyen a Casati is. 1946 ban indították el a családi vállalkozásukat, azóta már a harmadik generáció dolgozik a faipar ezen kis szegmensében.

Gyors, erős, robusztus, Dinaco

A rönkhasító szalagfűrész nem egy bonyolult lélek. Korábban nem is vártak el tőle szofisztikált gondolatokat, legyen erős, pontos, kitartó és brutális. Persze, ha belegondolunk, ez nem is olyan kevés.

Furnér illesztőgép A Stonewood Kft. kínálatában

A Furniertechnik furnérillesztő berendezés integrált ragasztó-felhordó egységgel rendelkezik, és a furnérlapokat hosszanti irányban szinte teljesen fugamentes formában ragasztja össze. A géppel már előre ragasztózott furnért is fel lehet dolgozni.

Keressen minket a Facebook-on!

Táblafelosztó gépek

A SCHELLING táblafelosztó gépek - Mi jobban tudjuk.

Schelling táblafelosztó

Talán a körfűrész technológia nem tud, és nem alkalmas minden feladatra. De lehet csinálni sokkal jobban. A Schelling gyár 1917 óta gépei kiváló minőségére szakosodott. A lapagyagok optimális vágásaban nincsen másik olyan cég, aki a preciziós megmunkálásra szakosodott. Kiemelkedő hangsúlyt a por, forgács, a zaj és a hulladék csökkentése érdekében. Mindemellett kiemelkedő a rugulamasság, a műszaki kezelhetőség valamint az energia hatékonyság, ezáltal biztosítva megbízhatóságot és a beruházások optimális megtérülését. 

A SCHELLING gépeiben mindig a high-eng megoldásokat építi gépeibe. Ezért is a SCHELLING gép világszerte elismert legjobb minőségű gépnek számít a világban. Gépei nagyon masszív, átgondolt, precíz és tartós megoldást nyújtanak. A hosszú évek elkötelezett filozófiája megerősíti, hogy a legrangosabb, legambiciózusabb és lapgnagyobb ipari gyártók is a SCHELLING gépeit választják, legyen szó bútor és konyha rendszerekről, alumínium, műanyag vagy elektronikai szegmens területéről. Természetesen az igényes kézműves ipar is egy erős szegmens a SCHELLING gépgyár számára. 

Táblafelosztó

 

 

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu