Wravor WRC 1050 AC vízszintes szalagfűrész, rönkhasító fűrész

Wravor WRC 1050 AC rönkhasító szalagfűrész nagy mennyiségű rönk feldolgozására alkalamas, napi 15-20 m3. A gép speciálisan kialakított döntött fűrészművel rendelkezik . Ezáltal a fűrészlap szögben érkezik belépéskor. Előnye, hogy a lapra érkező erőhatás eloszlik kímélve a lapot  illetve nagyobb vágási kapacítást érhető el mivel a fa rostjait nem egyenesen hanem szögben vágja el. Kiemelendő a csúszó felületek közé filcból készült anyagot helyeztek el. A gép így a fűrészpor által ért kopásnak minimálisan van kitéve. Speciális több lépcsős tisztító rendszerrel rendelkezik növelve a gép élettertamát és csökkentve a karbantartási időt. A váz erős “I” gerendából készült biztosítva a robosztusságot és a vibráció mentességet. A vezető sínen nagy kopássállóságú speciális fémből készült koptató réteg került felheggesztésre. A fűrészmű 4x4 nagy átmérőjű görgőkön keresztűl mozog stabilan tartva a fűrészmű mozgását. Külön motor emeli le-fel illetve előre –hátra a berendezést. A rönkmegfogó és rönkforgató egységek is nagy falvastagságú anyagokból készülnek. A berendezés működését az operator egy vezérlőpulton keresztül végzi egy üléssel felszerelve, így a 8 órás munkavégzést kényelembe tudja végrehajtani kellő figyleme mellett. 

  • Wravor WRC 1050 AC vízszintes szalagfűrész, rönkhasító fűrész
  • Wravor WRC 1050 AC vízszintes szalagfűrész, rönkhasító fűrész
Wravor  WRC 1050 AC - vízszintes szalagfűrészek kisebb vágási kapacitáshoz.
 
A horizontális szalagfűrészek olyan személyek számára készültek, akiknek a rönkök darabolása csak kiegészítő tevékenységet jelent. Ezek a fűrészek egyszerűek, de még mindig hidraulikus komponensekkel vannak felszerelve az egyszerű és könnyebb munkához. A fűrészek a könnyű összeszereléshez és a munkaerő minimális használatához igazodnak.
 
  • Klimatizáltan felszerelt fülke egy fűrésznél
  • A rönkök kezelésére szolgáló széles választék

Wravor WRC 1050 bemutató videó:


Köszönjük érdeklődését!

Ajánlatkéréshez kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket a +36 96 950 667 telefonszámon vagy az info@faiparigepek.hu e-mail címen.


© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu