Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Legfrissebb híreink

Dolgozz velünk!

Egy új csapatot építünk! - Találd meg a helyed! Keressük az új csapattársunkat, aki jó kedvvel, büszkén és önállóan képviseli cégünket az ország egyes területein. Szeret kapcsolatot építeni, és a vevői igényekre megfelelő és racionális megoldásokat találni. Vevőinkkel közösen fejleszteni az iparágat úgy hogy mindenki elégedett legyen. Fő területünk a fűrész és raklapgyártó üzemek, a faablak gyártó üzemek, valamint a bútorlap felhasználó üzemek szakszerű kiszolgálása. Új értékesítő kollégánknak lehetősége van folyamatos fejlődésre és tanulásra, valamint saját céljainak elérésére.

Egy igazán ütős lapszabászgép

Lohmeyer FKS lapszabászgép -  A első vágás pontossága meghatározza a termék minőségét. Lapszabász körfűrész gépeinket a minőség és folyamatos termelésre válogattuk össze. Gépinket a könnyű és átlátható kezelhetőség, és a magas műszaki színvolnal jellemzi. Lapszabász gépeink precíz és pontos vágást tesznek lehetővé. Gépeinken 350-550 mm fűrészlap használható, mely önálló elővágóművel vannak felszerelve.

Casati: minden, ami a furnérozáshoz szükséges

Pontosabban minden, ami a konfekcionáláshoz és a teríték képzéshez szükséges. Olaszországban nem nehéz olyan kis családi vállalkozásba botlani, amelyről hamar kiderül, hogy évtizedek óta egy szakterületen dolgozik és nem mellesleg nagyon profi. Ilyen a Casati is. 1946 ban indították el a családi vállalkozásukat, azóta már a harmadik generáció dolgozik a faipar ezen kis szegmensében.

Keressen minket a Facebook-on!

Wravor szalagfűrész technológiák

A WRAVOR  cég Pohorje erdők szívében született és nőtt fel, ahol a fafeldolgozás az emberek vérében van. Egy kis cég, amely a fa szeretetéből és feldolgozásából származik, egy sikeres, világszerte ismert és a jövő számára szilárd alapokkal rendelkező hagyományokkal és tapasztalattal rendelkező céget hoztak létre.

Wravor fűrész

Wravor magyar nyelvű katalógus

A cég fő tevékenysége a faipari gépek tervezése és gyártása. Az alátámasztó termék vízszintes szalagfűrészek, amelyek önállóan vagy konvejerekkel és körfűrészlapokkal vannak összekötve egy fűrészsorban, amely a magas technológia és a minimális munkaerő és az optimális vágási kapacitás kombinációja.

Örömünkre szolgál, hogy gépeink kis fűrészüzemek, közepes méretű fűrészüzemek munkáját és jövedelmét biztosítják, és a világ nagy fűrésztelepein is jól teljesítenek.. Büszkék vagyunk arra, hogy a gépeink hatalmas mennyiségű fát dolgoznak fel hagyományostól a kemény egzotikusokig. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy ha az ügyfelek döntenek a gépeinkről, megismételik ezt a döntést is, és ismét Wravor gépet választanak.

A vállalat gyökerei több generációra visszanyúló, hiszen a cég tulajdonosainak ősei már ebben az iparágban dolgoztak. 1934 óta gyártással foglalkozik. A vállalat kezdetei Wravor d.o.o. 1985-ben nyúlik vissza, és több évtizedes tapasztalatra támaszkodva a fűrészelés és a fafeldolgozás területén szerzett ismereteiket. A vállalat faipari gépeket és gépsorokat gyárt a fűrészüzemek számára, amelyek saját ötleteik és terveik gyümölcsei.

A cég termékválasztéka: különböző típusú vízszintes fűrészek, hosszanti körfűrészek, körfűrészek, többfűrészes sorozavágó gépek (egy- és dupla tengellyel), vékony rönkfűrészek, szalaglapok csiszológépei, szalaglapok, gépek zsugorítására és kiegyenlítésére szolgáló gépek övlapok, hegesztési gépek övlemezek hegesztésére és komplett gyártósorok tervezésére és gyártására, amelyek minimális számú munkavállalót igényelnek a magas termelési kapacitás eléréséhez.

A teljes termelés több mint 90% -a exportra szánt. A volt Jugoszlávia, az EU, Ukrajna, Oroszország, valamint Afrika és Malajzia területére exportálunk.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy a gépeink még minél jobb minőségűek és biztonságosabbak legyenek, és teljes mértékben alkalmazkodjanak ügyfeleink egyedi kívánságaihoz, az egyénektől a professzionális faipari cégekhez. A termelés nagyon rugalmas, hiszen minden gépet kívánságok, tervek és mindenekelőtt ügyfeleink igényei alapján állítanak elő.

1997-ben a vállalat megszerezte az ISO 9001 minőségi tanúsítványt.

Wravor magyar nyelvű katalógus

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu