Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Legfrissebb híreink

Dolgozz velünk!

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC 1000 A részletek: WRAVOR 1000 Vízszintes szalagfűrész  - Hidraulikus rögzítés, Szögtámasszal Rönkforgatóval- 3 ° -os döntés  

Egy igazán ütős apszabászgép

Keressen minket a Facebook-on!

Wravor keresztvágó fűrész

A Wravor cég Pohorje erdők szívében született és nőtt fel, ahol a fafeldolgozás az emberek vérében van. Egy kis cég, amely a fa szeretetéből és feldolgozásából származik, egy sikeres, világszerte ismert és a jövő számára szilárd alapokkal rendelkező hagyományokkal és tapasztalattal rendelkező céget hoztak létre.
 
A cég fő tevékenysége a faipari gépek tervezése és gyártása. Az alátámasztó termék vízszintes szalagfűrészek, amelyek önállóan vagy konvejerekkel és körfűrészlapokkal vannak összekötve egy fűrészsorban, amely a magas technológia és a minimális munkaerő és az optimális vágási kapacitás kombinációja.
 
Örömünkre szolgál, hogy gépeink kis fűrészüzemek, közepes méretű fűrészüzemek munkáját és jövedelmét biztosítják, és a világ nagy fűrésztelepein is. Büszkék vagyunk arra, hogy a gépeink hatalmas mennyiségű fát dolgoznak fel hagyományostól a kemény egzotikusokig. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy ha az ügyfelek döntenek a gépeinkről, megismételik ezt a döntést is, és ismét Wravor gépet választanak.
 
A vállalat gyökerei több generációra visszanyúló, hiszen a cég tulajdonosainak ősei már ebben az iparágban dolgoztak. 1934 óta gyártással foglalkozik. A vállalat kezdetei Wravor d.o.o. 1985-ben nyúlik vissza, és több évtizedes tapasztalatra támaszkodva a fűrészelés és a fafeldolgozás területén szerzett ismereteiket. A vállalat faipari gépeket és gépsorokat gyárt a fűrészüzemek számára, amelyek saját ötleteik és terveik gyümölcsei.
 
A cég termékválasztéka: különböző típusú vízszintes fűrészek, hosszanti körfűrészek, körfűrészek, többfűrészes sorozavágó gépek (egy- és dupla tengellyel), vékony rönkfűrészek, szalaglapok csiszológépei, szalaglapok, gépek zsugorítására és kiegyenlítésére szolgáló gépek övlapok, hegesztési gépek övlemezek hegesztésére és komplett gyártósorok tervezésére és gyártására, amelyek minimális számú munkavállalót igényelnek a magas termelési kapacitás eléréséhez.
 
Termékeink közül néhányat is szabadalmaztatnak, és ezek közül a csúcstechnológiai megoldások közül néhány még szabadalmi eljárásban van.
 
Termékeink minőségét az ISO 9001 szabvány is megerősíti, amelyet l. 1997-ben a vállalat nagy elismerést kapott a vállalkozói szellemben tartósan kiemelkedő, l. 1998.
 
Számos európai vásáron (Ausztria, Szlovákia, Németország, Magyarország, Románia, Franciaország, Lengyelország, Ukrajna, Fehéroroszország, Oroszország) és a volt Jugoszlávia (Horvátország, Bosznia és Hercegovina, Szerbia) országokban van jelen. kiváló minőségű termékek elismerése a lengyelországi Novoszibirszk-vásáron, Kijevben, Ukrajnában való részvétel elismerése l. 2007-ben a moszkvai vásáron elért technikai eredmények elismerése l. 2007.
 
A teljes termelés több mint 90% -a exportra szánt. A volt Jugoszlávia, az EU, Ukrajna, Oroszország, valamint Afrika és Malajzia területére exportálunk.
 
Kelet-Európában és az EU néhány országában saját reprezentatív hálózatunk is van, amely esetleges hibák és problémák esetén is kínál ügyfeleinknek az összeszerelést és gyors kiszolgálást.
 
Folyamatosan arra törekszünk, hogy a gépeink még minél jobb minőségűek és biztonságosabbak legyenek, és teljes mértékben alkalmazkodjanak ügyfeleink egyedi kívánságaihoz, az egyénektől a professzionális faipari cégekhez. A termelés nagyon rugalmas, hiszen minden gépet kívánságok, tervek és mindenekelőtt ügyfeleink igényei alapján állítanak elő.
 
1997-ben a vállalat megszerezte az ISO 9001 minőségi tanúsítványt.
 
© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu