Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Keressen minket a Facebook-on!

Wravor 750 duplatengelyes sorozatvágó 40/250

Wravor 750 40/250 robosztus nagy falvastagságú fémlemezből készült elektro hegesztett  váz jellemzi a berendezést. Elengedhetetlen a folyamat során fellépő rezonancia miatt. Fontos , hogy a vázszerkezet elnyelje a rezgést , így tudjuk elérni a minőségi és pontos méretet és alapanyag felületi minőséget. A berendezés rendelkezik CE minősítéssel. A berendezésen megtalálhatóak a biztonsági védőberendezések és reteszek, ami elengedhetetlen a biztonságos munkavégzéshez. A visszacsapásgátló lemez nagy vastagságú fémből készült egység. Célja meggátolni az esetlegesen leváló anyag kirepülését a gépből. Az anyagelakadás következtében a gép automatikusan leáll, ami a visszacsapásgátlóra szerelt reteszes vészleállító vezérel. A felső vezérlőpultról lehet a berendezés egységeit ki-be kapcsolni. Itt találhatóak a külön-külön indítható motorok, melyek csillag-deltában indulnak el. Található még  egy potméteres előtoló motor szabályzó egység is. Az anyagvastagságnak megfelelő értéket lehet beállítani rajta. A két ampermérő óra segítségével tudjuk figyelemmel kísérni a fűrészlapok éltartalmát. Amennyiben magasabb érték jelenik meg a kijelzőn nagy valószínűség szerint a gép magasabb teljesítményt vesz fel-tehát a lapok vesztik el optimális élüket. A dupla-tengelyes sorozatvágó és a nagy motorteljesítmény következtében lehetőség van akár 250 mm vastagságú anyagot is egy lépcsőben feldolgozni. 

Wravor magyar nyelvű katalógus

  • Wravor 40/250 duplatengelyes sorozatvágó

Robosztus nagy falvastagságú fémlemezből készült elektro hegesztett  váz jellemzi a berendezést. Elengedhetetlen a folyamat során fellépő rezonancia miatt. Fontos , hogy a vázszerkezet elnyelje a rezgést , így tudjuk elérni a minőségi és pontos méretet és alapanyag felületi minőséget. A berendezés rendelkezik CE minősítéssel. A berendezésen megtalálhatóak a biztonsági védőberendezések és reteszek, ami elengedhetetlen a biztonságos munkavégzéshez. A visszacsapásgátló lemez nagy vastagságú fémből készült egység. Célja meggátolni az esetlegesen leváló anyag kirepülését a gépből. Az anyagelakadás következtében a gép automatikusan leáll, ami a visszacsapásgátlóra szerelt reteszes vészleállító vezérel. A felső vezérlőpultról lehet a berendezés egységeit ki-be kapcsolni. Itt találhatóak a külön-külön indítható motorok, melyek csillag-deltában indulnak el. Található még  egy potméteres előtoló motor szabályzó egység is. Az anyagvastagságnak megfelelő értéket lehet beállítani rajta. A két ampermérő óra segítségével tudjuk figyelemmel kísérni a fűrészlapok éltartalmát. Amennyiben magasabb érték jelenik meg a kijelzőn nagy valószínűség szerint a gép magasabb teljesítményt vesz fel-tehát a lapok vesztik el optimális élüket. A dupla-tengelyes sorozatvágó és a nagy motorteljesítmény következtében lehetőség van akár 250 mm vastagságú anyagot is egy lépcsőben feldolgozni. 

Wravor 750 duplatengelyes sorozatvágó 40/250 technikai adatai: 
Főmotor teljesítménye45-55-75 kW
Min.-max vágási magasság40-250 mm
Max. vágási szélesség 600-700 mm
Maximális körfűrészlapok átmérő450/90 mm
Max. fűrészlapok száma10 +10 db
Mozgatható fűrészlap száma az alsó tengelyen1-2 db (opció)   
Elszívócsonk átmérő250 mm
Alsó forgácskihordó szalag hossza2200 mm
Iránylézer15 mW
Vágásszélesség digitális állítással opció
Automata be-és kiadagoló szalagopció

Wravor 750 duplatengelyes sorozatvágó 40/250 bemutatása:


Köszönjük érdeklődését!

Ajánlatkéréshez kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket a +36 96 950 667 telefonszámon vagy az info@faiparigepek.hu e-mail címen.


© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu