Feliratkozott már hírlevelünkre?

Ha nem, iratkozzon fel mihamarabb, hogy elsőként értesülhessen legújabb híreinkről, ajánlatainkról!

Legfrissebb híreink

Dolgozz velünk!

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC

Kihagyhatalan Wravor akció! WRAVOR WRC 1000 A részletek: WRAVOR 1000 Vízszintes szalagfűrész  - Hidraulikus rögzítés, Szögtámasszal Rönkforgatóval- 3 ° -os döntés  

Egy igazán ütős apszabászgép

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Keressen minket a Facebook-on!

Rönkfeldolgozó vízszintes szalagfűrészek a Wravortól

A Wravor cég 2014-ben egy termékfrissítésen esett át. Nem csak a design új, hanem számos technológiai fejlesztést is végrehajtotottak.

Külön kiemelnénk a rönkfeldolgozó berendezéseket, melyek a legkisebb WRC 1050 AC-tól egészen a WRC 2000 AC –ig szögben döntöttek, ezáltal akár 20%-kal is megnövekedhet  a vágási teljesítmény. Bővült az opciós lehetőségek száma is. 

 

Wravor szalagfűrész

A gép jellemzői: 
 
Spaciálisan kialakított két oldali fogazattal ellátott fűrészlapok segítségével a berendezés oda-vissza futás közben is vág. Ezzel lényegesen megnövelve a vágáskapacítást. A különálló vezérlőpultről a V130 vezérlő program segítségével automatikusan irányítható a berendezés. Ezáltal a gépkezelő, vágás közben a vágott darabokat elhelyezheti a rakatokban. Ezáltal elég egy kezelő a berendezés működtetéséhez és az alapanyag elszedéséhez –betárazásához. A különleges megfogó körmök biztosítják a megfelelő gerenda rögzítését és a maximálisan kinyerhető lamella terméket. A gép erősített fűrészlapmegvezetéssel rendelkezik, ami elengedhetetlen a pontos méretű és minőségi vágási felületű   késztermék készítéséhez.
 
Gyártó sorok és egyedi technológiai megoldások

A cég gyökerei több generációval nyúlnak vissza, ugyanis a tulajdonosok elődei már 1934-ben a fűrésziparban dolgoztak. A Wravor d.o.o. cég kezdetei az 1985-ös évhez kötődnek, így tudásukat több évtizedes tapasztalatból merítik a fűrészelés és famegmunkálás terén. 
 
A cég famegmunkáló gépek és fűrészlapok karbantartására szolgáló gépeket gyárt saját ötletek és tervek alapján. Termék választéka: különböző típusú vízszintes szalagfűrészek, hosszírányú körfűrészek, körfűrészek több lappal (egytengelyes és kéttengelyes), gépek vékony rönkfák fűrészelésére, gépek a szalagfűrészek élesítésére, gépek a szalagfűrészek megterhelésére és kiegyenlítésre, gépek a szalagfűrészek hengerelésére, gépek szalagfűrészek forrasztására valamint teljes gyártási vonalak metervezése és kivitelezése melyek magas gyártási kapacitást érnek el minimális számú munkás alkamazásával.
 
Szüntelenül dolgoznak azon, hogy gépeik minél jobb minőségűek és biztonságosabbak legyenek és vásárlóik egyedi kivánságaikhoz alakítják őket, az egyéni vásárlóktól a professzionális famegmunkáló cégekig. Gyártásukat magas flexibilitás jellemzi, hiszen minden gép a vásárló kivánságai, tervei és szükségletei szerint készül.
 

2015-12-13


További híreink >

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu