Nem találja amit keres?

Kérjen árajánlatot!

+ 36 96 950 667

Kedvező árak, garanciális és speciális javítás, gyors karbantartás!

Ajánlatkérő űrlap >

Legfrissebb híreink

Casati: minden, ami a furnérozáshoz szükséges

Pontosabban minden, ami a konfekcionáláshoz és a teríték képzéshez szükséges. Olaszországban nem nehéz olyan kis családi vállalkozásba botlani, amelyről hamar kiderül, hogy évtizedek óta egy szakterületen dolgozik és nem mellesleg nagyon profi. Ilyen a Casati is. 1946 ban indították el a családi vállalkozásukat, azóta már a harmadik generáció dolgozik a faipar ezen kis szegmensében.

Gyors, erős, robusztus, Dinaco

A rönkhasító szalagfűrész nem egy bonyolult lélek. Korábban nem is vártak el tőle szofisztikált gondolatokat, legyen erős, pontos, kitartó és brutális. Persze, ha belegondolunk, ez nem is olyan kevés.

Furnér illesztőgép A Stonewood Kft. kínálatában

A Furniertechnik furnérillesztő berendezés integrált ragasztó-felhordó egységgel rendelkezik, és a furnérlapokat hosszanti irányban szinte teljesen fugamentes formában ragasztja össze. A géppel már előre ragasztózott furnért is fel lehet dolgozni.

Keressen minket a Facebook-on!

Hulladék hasznosító vonalak

Az újrahasznosítás napjainkban az egyik legfontosabb technológiai innováció. Ki ne szeretné az eddig hulladékként keletkezett anyagokból előállítani egy másodlagos terméket, amit akár új termékként tud értékesíten vagy saját fűtési igényeit tudja belőle biztosítani.

Előállíthat másodlagos terméket (pellet-brikett száraz apríték)

  • mezőgazdasági hulladékból pl:szalma
  • nedves aprítékból
  • nedves fűrészporból

Cégünk minden lehetőségre kínál megoldást, keressen bennünket és összeállítjuk az Ön számára legmegfelelőbb konfigurációt. Akár épület tervekkel, komplett pályázati projektként.

© 2015. faiparigepek.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu